PanzerGlass Apple iPhone 6/6s/7/8

PanzerGlass Apple iPhone 6/6s/7/8
Tip en ven
199 kr
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  1-3 arbejdsdage

Sælges af Digihome.se

Mere fra Digihome.se Digihome.se er en samarbejdspartner på CDON Marketplace Bedømmelsen gives af kunder, som har handlet hos merchant Digihome.se, og bedømmes ud fra leverancehastighed samt hvor godt varen er emballeret.
PanzerGlass ™ Standard Fit Screen Protector er reduceret i størrelse, hvilket betyder at den dækker hele den ikke-buede overflade af enheden. Normalt har denne type glas mindst et hul, som svarer til højttalerens position, men også sensorer, knapper og kameraer, der også kan eksistere afhængigt af den pågældende enhed. Skærmbeskytterens form er optimeret for at maksimere beskyttelsen, samtidig med at funktionaliteten og anvendeligheden opretholdes. Alle kanter er omhyggeligt afrundede og poleret med en anti-fingeraftryk belægning for at opretholde berøringsfunktionen og følelsen af det originale glas. Standard Fit har en optimeret selvklæbende coating og anti-splitting funktion. Ægte hærdet skærmbeskytter Når du køber en Panzer glasskærm beskyttelse så for dig et krisecenter lavet af ægte glas med en overflade, der beskytter mod ridser, og det betyder ikke forringe gennemsigtighed eller styrken af skærmen. Inden skærmbeskytteren går gennem hærdningsprocessen, er PanzerGlass-formen omhyggeligt designet til at maksimere beskyttelsen, samtidig med at funktionaliteten opretholdes. Hver PanzerGlass skærmbeskytter gennemgår en grundig helingsproces for at sikre den mest kraftfulde beskyttelse. Det oleofobiske lag sikrer, at du ikke mister følelsen af den oprindelige skærm. Ikke bekymre sig om bakterier eller snavs, derefter oleofobe lag er både antibakteriel og beskyttet mod fingeraftryk (reducerer forekomsten af fingeraftryk og snavs). PanzerGlass har et selvklæbende silikone lag, der er optimeret til at matche skærmen på den beskyttede enhed. Med dette har det aldrig været nemmere at anvende en skærmbeskytter. Under selve PanzerGlass-glaset er der en anti-splittende belægning, der både beskytter enheden og dig mod splittere, hvis ulykken skal opstå.
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 138 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 97 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 61 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »