Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

PanzerGlass Apple iPhone 12 mini Case Friendly CamSlider Privacy AB, Black
PanzerGlass Apple iPhone 12 mini Case Friendly CamSlider Privacy AB, Black
PanzerGlass Apple iPhone 12 mini Case Friendly CamSlider Privacy AB, Black

1 / 3

PanzerGlass Apple iPhone 12 mini Case Friendly CamSlider Privacy AB, Black

249 kr.
Med PanzerGlass ™ Privacy CamSlider har du ikke brug for det bekymre over at andre kigger og tjekker, hvad du laver i mobiltelefonen. Gods om det er arbejdsrelateret eller privat, beskytter du dig selv ved Bes
Læs mere

Med PanzerGlass ™ Privacy CamSlider har du ikke brug for det bekymre over at andre kigger og tjekker, hvad du laver i mobiltelefonen. Gods om det er arbejdsrelateret eller privat, beskytter du dig selv ved Beskyttelsesglaset blokerer synligheden fra siderne på din mobiltelefon. Nu er det dig endnu mere sikker med dobbelt privatlivsbeskyttelse både på skærmen og en skinne der dækker til kameraet foran på telefonen.

PanzerGlass ™ Edge-to-Edge skærmbeskytter er lavet af flad, hærdet glas og dækker hele fronten af ​​telefonen. Formen af skærmbeskytteren er optimeret til at maksimere beskyttelsen, samtidig med at den opretholdes funktionalitet. Normalt har denne type glas dog et enkelt hul til højttaleren Panzerglass ™ tager også højde for sensorer, knapper og kameraer (afhænger af den pågældende enhed).

Edge-to-Edge går helt ud til kanterne og forstyrrer ikke afrundet hjørner af telefonen, hvilket betyder, at den også kan bruges sammen med en beskyttelsesetui. Alle hjørner er omhyggeligt poleret og PanzerGlass ™ Edge-to-Edge skærmbeskyttelse er desuden dækket med et oleofobt lag, der afviser fingeraftryk og bevarer mobiltelefonens trykfølsomhed originalt glas. Derudover har dette glas et videnskabeligt bevist antibakteriel effekt, der dræber 99,9% af de bakterier, den kommer i kontakt med.

Tak til den nye MicroFracture-teknologi er Panzerglas seneste glas 100 procent stærkere end før. Det siger noget tænkt på at PanzerGlass allerede tilbyder den allerbedste beskyttelse til din telefon.

Hver model af PanzerGlass ™ har en specifik type silikone at passe til enhver telefon, forenkle installationsprocessen og til for at opretholde styrke.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .