Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

NiTRO-X BT Over-ear Black

NiTRO-X BT Over-ear Black
NiTRO-X BT Over-ear Black
NiTRO-X BT Over-ear Black
NiTRO-X BT Over-ear Black
NiTRO-X BT Over-ear Black
NiTRO-X BT Over-ear Black
NiTRO-X BT Over-ear Black
NiTRO-X BT Over-ear Black
1899 kr.
 • Lagerstatus: Findes i lager
  Forventet leveringstid Hurtig levering
  1-3 Arbejdsdage
 • Sælges og sendes af SUPRA Headphones

Overvåg prisen på produktet

 • SUPRA BreathTex - Optimal komfort
 • Støjreduktion
 • 35 timers batterilevetid
 • HyperCharge hurtigopladningssystem
 • Bluetooth 5.0

NiTRO-X er designet til maksimal komfort og takket være kvalitetsmaterialer, der lindrer tryk og giver køleeffekt, så du kan opleve lyd i høj kvalitet, foretage opkald eller kommunikere med din stemmeassistent i hele 35 timer uden at skulle fjerne dem.

Aktiv støjreduktion

NiTRO-X bruger digital støjreduktionsteknologi, som i kombination med de lukende ørepuder isolerer dig fra ekstern forstyrrende lyd. Når du har brug for at høre, hvad der sker omkring dig, for eksempel på stationen eller lufthavnen, er lyttefunktionen perfekt, da den lader dig høre, hvad der sker omkring dig.

Stemme assistent

Du kan kommunikere med din stemmeassistent uden at skulle tage NiTRO-X, så du kan altid holde kontakten med dine venner, få beskeder og information og styre din daglige plan. NiTRO-X er blandt andre kompatibel med Google Assistant og Siri.

Komfort, der varer

NiTRO-X er lavet af holdbart letvægtsmateriale for at holde vægten til et minimum. De er også udstyret med Supra BreathTex ventilationsmateriale, der giver køleeffekt til længere brug, trykaflastningskonstruktion og behagelige hovedtelefoner.

40mm højttalerelement

Oplev enhver lyd i dynamisk detalje med de kraftfulde hovedtelefoner på 40 mm, der leverer dyb bas og bredt frekvensområde.

35 timers batterilevetid

På en forretningsrejse, på ferie eller på flyet? Uanset hvor du vælger at rejse, giver disse hovedtelefoner dig musik uden behov for daglig opladning. Du får en forbløffende 35 timers batteritid med aktiv støjreduktion og 28 med den tændt.

HyperCharge

NiTRO-X-batteriet er fuldt opladet på kun en time og 15 minutters opladning giver dig 6 timers musik, så du behøver aldrig at forlade huset uden musik.

Sammenfoldeligt design

Når du ikke lytter, skal du blot folde din NiTRO-X sammen og lægge dem i opbevaringshuset. Dette beskytter dem mod stød og slag.


Inkluderet i pakken:

- Supra Hi-Fi lydkabel

- Opbevaringspose

- Flyadapter

- Opladningskabel

Vise flere anmeldelser (-5)

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .