Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

NiTRO in-ear Black

Til kassen

Se også

NiTRO in-ear Black

(0)
Skrive en anmeldelse
NiTRO in-ear Black
NiTRO in-ear Black
NiTRO in-ear Black
NiTRO in-ear Black
699 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

  • Håndlavet i unikke materialevalg
  • Testvindende lyddesign
  • Intelligent multi-fjernbetjening med Ai-teknologi
  • Kevlar-forstærket SUPRA-kabel

NiTRO In-Ear Black

Håndlavet - i Kevlar, Carbon Fiber, Titan

I overensstemmelse med vores "No Nonsense" -filosofi har vi kun brugt de bedste tilgængelige materialer til dette produkt. Kevlar til belastningsaflastning, carbonfiber til udholdenhed og titan for holdbarhed. Disse materialer kombineret med avanceret teknologi er en del af grunden til, at vi kan levere hovedtelefoner i absolut verdensklasse med hensyn til lyd, ydelse og kvalitet. At NITRO også samles i hånden og kontrolleres omhyggeligt med kvalitet i flere forskellige trin, gør ikke tingene værre.


Der er en grund til, at SUPRA er en certificeret og godkendt leverandør til både det svenske og det amerikanske luftvåben!


NiTRO In-Ear er udstyret med den nyeste digitale teknologi og har et proprietært 9mm SBSD9v.1-element, der er tilpasset nutidens smartphones. NiTRO opfylder således alle kriterier for at blive klassificeret som et "Ny generation af lyd" -produkt.


NITRO er blevet tildelt en række priser og er blevet kåret til testvindende hovedtelefoner ved en række testbegivenheder og er blevet kåret til "Årets bedste hovedtelefoner", "Bedste hovedtelefoner i stor sammenligningstest", "Specielt anbefalede hovedtelefoner", "Spydspidsprodukt".


Den patenterede og proprietære digitale fjernbetjening har en integreret Ai-chip, der muliggør kontrol af både iOS, Android og Windows-baserede smartphones med det samme headset. Din NiTRO fungerer for alle og indstilles automatisk på telefonen takket være dens Autodetect-funktion.


Den digitale mikrofon med integreret MEMS-teknologi er 100% støjfri, har 360-graders lydoptagelsesevne og er bygget til at modstå ekstern påvirkning fra både brugere og klima. Mikrofonen understøtter HD-stemme, der sikrer stemmekald med krystalklar opkaldslyd.

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Om du mistænker at en pris er forkert ændret inden eller under Black Friday kampagnen må du meget gerne være vores Prishelt , og rapportere dette til os her.
Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.