Nintendo Switch greb med opladning

-53%

189 kr
Vejl. pris 405 kr
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  1-3 arbejdsdage

Sælges af INF Company AB 4,1 / 5 med 39 anmeldelser.

Resultat af kundebedømmelse 4,1 / 5
Leverancetid 3,9 / 5
Emballeringskvalitet 4,3 / 5
Mere fra INF Company AB INF Company AB er en samarbejdspartner på CDON Marketplace Bedømmelsen gives af kunder, som har handlet hos merchant INF Company AB, og bedømmes ud fra leverancehastighed samt hvor godt varen er emballeret.
 • Integreret batteri - spil og genopladning på samme
 • Få op til 40 timers ekstra spilletid
 • Godt greb - som en "almindelig" spilkont
 • Lukkes automatisk, når Joy-cons er fuldt opladet

Forlæng din spilletid med 40 timer med et 1800 mAh batteri i Nintendo Switch opladningshåndtag! Dette greb er udstyret med et 1800mAh batteri, så du kan afspille og oplade dine Joy Cons uden at have et kabel tilsluttet. Efter en fuld opladning (4 timer) forlænges Joy-Con-spilletiden med op til 40 timer. En rigtig god trådløs mulighed til at spille spil i TV / bordtop-tilstand, mens du oplader dine Joycons. Når kontrollen dør, skal du bare tænde for batteriet og fortsætte med at spille. Dette controllergreb er et must for rejser, og uanset hvor du ikke har adgang til stikkontakter.

Du behøver ikke at bekymre dig om, at batteriet er ved at løbe tør - du kan spille og oplade på samme tid. Hvis både batteripakken og Joy-Cons skulle løbe tør, skal du blot indsætte USB-C-kablet i grebet. Derefter oplades både Joycons og håndtaget samtidig, så du ikke behøver at lægge Joy-cons til konsollen eller ladestationen. Du kan fortsætte med at afspille på tv eller pc, mens du oplader med det lange kabel, når batteriet er lavt. Du kan også bruge den til at oplade dine ekstra JoyCons, mens de ikke er i brug.

Dette Joy-Con-controller greb kombinerer venstre og højre Joy-Con til en fuld størrelse spilkontrol. De håndtag, du holder, er lidt større og mere ergonomiske, hvilket gør grebet lidt bredere og mere behageligt at holde i dine hænder. Størrelsen på dette greb er velegnet til både børn og voksne. Et greb er et must, hvis du foretrækker at spille med en traditionel spilkontrol.

Det er let at indsætte Joy-Cons i håndtaget. Det har plastskinner, og det er let at skubbe kontrollen ind og ud af grebet. Selv et barn kan håndtere dette let på egen hånd. Indsat i håndtaget sidder kontrollen stabil uden at ryste, og der er ingen risiko for, at de falder ud, mens du spiller actionspil som Super Smash Bros. Der er ingen skruer eller lignende, der skiller sig ud fra dette Joy-Con-greb, så det vil ikke være muligt at efterlade nogen mærker på kontrollen, og du har et pænt greb, når du holder det.

Når ladehåndtaget ikke oplader Joy-Cons eller din Joy-Cons er fuldt opladet, stopper grebet automatisk opladning efter ca. 30 sekunder. Så du kan efterlade dine Joy-Cons i grebet og genoplade natten over. Gribet har integreret beskyttelse mod overopladning, overbelastning, kortslutning og overophedning.

Produkt Features:
- Bruger intelligent mikrocomputerstyring og MCU-teknologi
- Integreret beskyttelse mod overopladning, overbelastning, kortslutning og overophedning og automatisk slukning
- Poly-lithiumbatteri med høj kapacitet og konvertering med høj effektivitet, opladning af højre og venstre Joy-Con på samme tid
- USB-C-port - det samme som med det originale Nintendo-produkt
- Opladningsstatusindikator med 4 niveauer, viser det rigtige batteriniveau, to individuelle LED-indikatorer viser ladestatus for venstre og højre Joy-Con
- Farve: sort
- Størrelse: 12,5 cm * 14,5 cm * 4,5 cm

Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

 • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
 • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
 • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
 • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

 • 136 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 96 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 60 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »