MOTOROLA ONE ZOOM 4/128GB ELECTRIC GRAY

Tip en ven
2999 kr
fra 173 kr pr. md
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  1-3 arbejdsdage

Sælges af CDON.COM (One2Cel) 4,6 / 5 med 30 anmeldelser.

Resultat af kundebedømmelse 4,6 / 5
Leverancetid 4,3 / 5
Emballeringskvalitet 4,8 / 5
Mere fra CDON.COM (One2Cel) CDON.COM (One2Cel) er en samarbejdspartner på CDON Marketplace Bedømmelsen gives af kunder, som har handlet hos merchant CDON.COM (One2Cel), og bedømmes ud fra leverancehastighed samt hvor godt varen er emballeret.

FUNKTIONER OG FORDELE


Bagsidekameraer


Oversigt

Brancheledende firedobbelt kamerasystem. Nu har du altid det perfekte kamera til ethvert tilfælde. Kamerasensoren på 48 MP1 med Quad Pixel-teknik og OIS sikrer knivskarpe billeder både dag og nat. Få detaljer i det fjerne med takket være den optiske zoom med høj opløsning og billedstabilisering. Tag fantastiske panoramabilleder med ultravidvinkelkameraet på 117°, og brug dybdekameraet til at give dine billeder flotte slørede effekter.


Hovedkamera

Skab liv i hvert eneste billede

Med en hovedsensor på 48 MP1 og Quad Pixel-teknik får du 4x højere lysfølsomhed med motorola one zoom, så du får skarpere og lysere 12 MP-billeder, når du tager billeder i svag belysning. Hvis du ryster på hænderne eller får et puf, skal den optiske billedstabilisering (OIS) nok sørge for, at dine billeder ikke bliver slørede.


Kamera med teleobjektiv

Kom helt tæt på

Det her er ikke en zoom som den, du er vant til. Til forskel fra digital zoom kan du med den optiske zoom med høj opløsning fange detaljer i det fjerne, uden at det går ud over billedkvaliteten. OIS stabiliserer linsen, så billederne bliver skarpe – også når du zoomer helt ind.


Ultravidvinkellinse

Få hele motivet med

Med den ultrabrede linse på 117° kan du få alt det med, som du kan se med dine egne øjne – du får 4x mere af motivet med2 sammenlignet med en standardlinse på 78°. Løft dine vidvinkelbilleder fra ”flotte” til ”fabelagtige”.


Dybdekamera

Fokus på motivet

Nogle gange vil du kun have fokus på motivet og ikke baggrunden. Dybdekameraet kan automatisk sløre baggrunden i samarbejde med hovedkameraet, men du kan også selv gøre det bagefter. Uanset hvad du vælger, kan du så let som ingenting forvandle dine hverdagsbilleder til elegante portrætter.


Frontkamera


25 MP frontkamera

Se godt ud ved alle lysforhold

Vær helt sikker på, at dine selfies bliver perfekte – dag og nat, ude og inde. I skarpt lys får 25 MP-sensoren selv de mindste detaljer med. Og i svagt lys leverer Quad Pixel-teknikken 4x højere lysfølsomhed, så du altid står skarpt og flot i billedet.


AI-opsummering

Fantastiske billeder. Helt automatisk.

Det er ikke altid nødvendigt at have det mest avancerede kamera for at opnå professionelle resultater. Avancerede AI-kamerafunktioner som auto smile capture, portrætlys og smart billedkomposition gør det nemt at tage billeder som en professionel.


Night Vision

Find lys i mørket

Tag aftenbilleder fyldt med liv, flotte farver og en utrolig skarphed. Skift til Night Vision-indstillingen, for at fange alle de detaljer og farver, som ellers ville gå tabt i mørket.


Smart billedkomposition (AI)

Bedre billedkomposition. Så let som ingenting.

Nu kan du automatisk forbedre kompositionen af dine billeder. Ved hjælp af den såkaldte ”tredjedelsregel” genererer kameraet et ekstra, valgfrit billede baseret på originalen. Vælg det, du synes bedst om.


Auto smile capture

Alle har et smil på læben

Tag det perfekte gruppebillede uden at anstrenge dig. Kameraet analyserer dine motiver og tager automatisk billedet, når alle smiler takket være en algoritme, som kan genkende smil.5


Billedoptimering (AI)

Smartere billeder – scene for scene

Ved hjælp af kunstig intelligens vælger billedoptimeringen de rigtige indstillinger eller justeringer alt efter omstændighederne, så du altid får det perfekte billede i kassen.


Portrætlys

Lyssætning som i et studie. Bare uden et studie.

Få dine billeder til at se ud, som om det er en professionel, der har stået for lyssætningen. Portrætlyset benytter kunstig intelligens (AI) til at tilføje smukke lyseffekter, som fremhæver ansigtstrækkene.


Spot color

Farver, der skiller sig ud

Brug farver på nye og unikke måder med spot color mode. Vælg at beholde en enkelt farve, og lad alt andet blive sort/hvidt.


Cinemagraph

Væk dine billeder til live

Udvisk grænsen mellem foto og video. Bevar bevægelsen i en del af indspilningen, mens du fryser alt andet for at skabe en unik effekt.


Tekstgenkendelse (Google Lens)

Smart tekstsøgning

Brug Google Lens til at finde den rigtige ret på menuen, lægge begivenheder ind i din kalender, få en vejbeskrivelse, ringe op til et nummer, oversætte ord og meget mere. Du kan også bare kopiere og indsætte for at spare tid.6


Objektgenkendelse (Google Lens)

Søg efter det, du ser, med Google Lens

Har du fundet et outfit, du godt kan lide? Eller en stol, der ville passe perfekt i stuen? Bliv inspireret af lignende tøj, møbler eller indretning uden at skulle beskrive det i søgefeltet.6


Motivgenkendelse (Google Lens)

Få mere at vide om dine omgivelser

Ret kameraet mod en seværdighed for at få yderligere information og interagere med verden omkring dig. Google Lens giver dig lynhurtig adgang til anmeldelser, åbningstider, historiske fakta og meget mere om populære seværdigheder.6


Hyperlapse

Timelapse med et twist

Indspil en timelapse-video, mens du bevæger dig, og fjern alle uønskede rystelser og vibrationer takket være efterbearbejdning med stabilisering.


Active photos

Giv billederne energi

Indspiller automatisk en kort video, når du tager et foto, så du kan se dine billeder blive levende.Slowmotion-video

Se alt det, som du ellers går glip af

Sæt fokus på de detaljer, som du ikke ser i normal hastighed. Nu kan du indspille endnu flere frames i sekundet (op til 240 fps).


Manuel indstilling

Overtag kontrollen

Opnå optimal kontrol med de samme indstillinger, som du finder på et professionelt SLR-kamera. Skift til manuel indstilling for at justere hvidbalance, blændehastighed, ISO, eksponeringskompensation og fokus.
Moto Experiences


Moto Actions

Du agerer. Den reagerer.

Med Moto Actions kan du aktivere dine mest brugte kommandoer med enkle håndbevægelser. Uanset om du vil åbne kameraet ved at vride håndleddet eller tænde lommelygten ved at ryste to gange, kan du få adgang til dine yndlingsfunktioner uden at trykke på en eneste knap.Moto Display

Bevar overblikket

Du behøver ikke at anstrenge dig for at holde dig opdateret. Moto Display giver dig en hurtig forhåndsvisning af meddelelser og opdateringer, så du kan følge med uden at låse telefonen op. Og skærmen ved, når du er i gang med at kigge på noget og slukker ikke, mens du læser.


Moto Display features


Peek Display

Smugkig

Se et glimt af dine notifikationer, som toner ind og ud på skærmen, så du altid ved, hvad der foregår.


Split notifications

Arbejder ligesom dig

Se og udvid dine meddelelser en efter en – fordi det er sådan, du arbejder.


Quick Reply

Svar. Omgående.

Glem alt om at låse mobiltelefonen op. Med Quick Reply kan du svare på beskeder, selvom skærmen er låst. Ryst den to gange for at tænde lommelygten.


Media controls

Dobbelt betjening

Slip for at låse telefonen op for at trykke på play, pause eller skifte nummer.Attentive display

Du har vores opmærksomhed

Du er midt i at læse noget spændende, da skærmen pludselig slukker. Vi har alle sammen oplevet det. Attentive Display sørger for, at det ikke sker ved at holde skærmen tændt, så længe du kigger på den. 


Night Display

Godnat

Night Display tilpasser din mobiltelefon med varmere farver for automatisk at minimere blåt lys, som kan forstyrre din nattesøvn.

Moto Actions featuresQuick capture

Åbn kameraet i en håndevending

Fang alle de vigtige øjeblikke. Bare vrid håndleddet to gange for at åbne kameraet.


Flash flashlight

Lys på et øjeblik

Find vej i mørket uden at skulle fumle med telefonen. Bare ryst den to gange for at tænde lommelygten.Three finger screenshot

Fang med et enkelt tryk

Har du fundet noget, du vil beholde? Så bare tryk på skærmen med tre fingre for at tage et skærmdump.


Navigering med enkeltknapper

Ét tryk er nok

Brug en tydelig skærmknap i stedet for navigeringsknapper, og få et interface med mere plads på skærmen. Swipes, tryk og kommandoer fungerer endnu bedre med den seneste udgave af Android™, som gør det endnu nemmere at navigere.Løft for at låse op

Med et snuptag

Så bliver det ikke nemmere at låse mobilen op. Bare tag den op og kig på skærmen for at komme i gang.Media controls

Dobbelt betjening

Slip for at låse telefonen op for at skifte nummer. Brug volumenknapperne for at skifte nummer, når skærmen er slukket.Screenshot editor

Genvej til deling

Rediger og del dine skærmbilleder med det samme, eller tag screenshots, som er større end skærmen, fx af hele websider eller artikler.


Flip to DND

Vil du være i fred?

Alle kan have brug for en pause. Vend mobiltelefonen om for at aktivere Do Not Disturb.


Pick up to silence

Sound off

Glemte du at sætte den på lydløs? Bare tag telefonen op for at få den til at være stille.


Swipe to shrink

Krymp billedet

Gør skærmbilledet mindre med et enkelt strøg, så du kan navigere med én hånd.

1)48 MP kamerasensoren kombinerer 4 pixels til én stor pixel for at give dig en billedopløsning på 12 MP  

2)Sammenlignet med det opmålte område, som frontkameraet dækker med en 78°-linse fra den samme synsvinkel

3)Alle udsagn om batteritid er anslåede og baseret på en gennemsnitsbruger, hvad angår brugs- og standbytid. Batteriets faktiske ydeevne kan variere og afhænger af flere faktorer såsom signalstyrke, netværkskonfiguration, batteriets alder, driftstemperatur, valgte funktioner, enhedsindstillinger, taledata og anden brug af programmer.  

4)Batteriet skal være næsten helt afladet. Opladningshastigheden falder i takt med, at batteriet lades op.

5)Auto smile kan registrere op til 5 ansigter/personer på samme billede.

6)Google Lens understøtter følgende sprog: engelsk, fransk, italiensk, tysk, spansk, portugisisk, koreansk, kinesisk, indonesisk, polsk, hollandsk, finsk, ungarsk, kasakhisk, tyrkisk, filippinsk, hindi, dansk, græsk, norsk, svensk, vietnamesisk, russisk, tjekkisk, japansk. Der kan blive tilføjet flere sprog i fremtiden.


Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Varemærke Motorola
Screen Size 6,4 "
Type af mobiltelefon Smartphone
Operating System Android
Generation af mobilt bredbånd 4G
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Operatør
Vælg hvilken mobiloperatør du vil bestille, fx. Call Me.

Type af abonnement
Nyt mobilnummer - hvis du vil have et nyt telefonnummer.
Flyt mobilnummer - skift operatør og behold dit nuværende telefonnummer. Dit nuværende abonnement må ikke længere være i binding.

Abonnementer
Vælg det mobilabonnement, der passer dig bedst. Her finder du aktuel prisinformation.


Bindingsperiode
Bindingsperioden angiver, hvor længe du er bundet til dit abonnement. Husk på at du ikke kan opsige aftalen før din bindingsperiode er udløbet.

Forsikringsvilkår

 • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
 • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
 • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
 • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}
Vil du inkludere en forsikring på dit produkt?
MOTOROLA ONE ZOOM 4/128GB ELECTRIC GRAY

Forsikringsvilkår

 • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
 • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
 • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
 • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

 • 605 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 330 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 173 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »