MOTOROLA ONE ACTION 4/128GB GRAY

Tip en ven
1999 kr
fra 133 kr pr. md
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  1-3 arbejdsdage

Sælges af CDON.COM (One2Cel) 4,6 / 5 med 30 anmeldelser.

Resultat af kundebedømmelse 4,6 / 5
Leverancetid 4,3 / 5
Emballeringskvalitet 4,8 / 5
Mere fra CDON.COM (One2Cel) CDON.COM (One2Cel) er en samarbejdspartner på CDON Marketplace Bedømmelsen gives af kunder, som har handlet hos merchant CDON.COM (One2Cel), og bedømmes ud fra leverancehastighed samt hvor godt varen er emballeret.
 • Trippelkamera-system
 • Action-videokamera med ultravidvinkel
 • 6,3” CinemaVision Full HD+-skærm i 21:9-format
 • AI-støttet innovation
 • Heldagsbatteri på 3500 mAh med hurtigopladning1
 • 6. Android-opgradering og indbygget sikkerhed2
 • Praktiske nyskabelser fra Google
 • 128 GB intern hukommelse (UFS) og 4 GB RAM

Oplev den nye motorola one action. Et avanceret trippelkamera-system, som stiller skarpt lynhurtigt, nyskabende effekter og et action-videokamera med ultravidvinkel, som får det hele med. Du får 4 gange mere af det, du ser, med på billedet, og kan opleve det igen på den imponerende 6,3” CinemaVision Full HD+-skærm i 21:9-format. Alt sammen med fuld støtte fra en intelligent, ottekernet processor. Livet fortsætter uden pauser, og derfor kan du nu bruge din telefon hele dagen uden at lade op.1 Uanset hvor du befinder dig, kan du trygt stole på, at Android One holder dig opdateret. motorola One Action omfatter to garanterede Android OS-opdateringer og månedlige sikkerhedsopdateringer i tre år. Og du kan få hjælp med det samme – bare tal til Google Assistant. motorola one action. Få hele historien med.

FEATURES & BENEFITS


Trippelkamera-system


Oversigt

Tre kameraer. Endeløs action.

Få dine bedste film og billeder i kassen på et splitsekund med motorola one action. Film spændende videoklip i ultravidvinkel med det spektakulære actionkamera. Vidvinkellinsen får 4 gange så meget med på billedet, så du kan indspille intense og nervepirrende scener i naturligt lys. Og rystede billeder skal du ikke bekymre dig om – den forbedrede videostabilisering gør alting blødt og flydende. Derudover gør hovedkameraet på 12 MP med lynhurtigt fokus dig i stand til at fange hvert eneste øjeblik, mens dybdekameraet tilføjer bløde, slørede effekter, og AI-teknikken hjælper dig med at tage billeder som en professionel.


Kamera dedikeret til action

Skabt til bedre video

Her er videokameraet, som du altid har drømt om. Få 4 gange så meget med på dine billeder takket være vidvinkel-actionkameraet på 117°.3 Indspil lysere film i dårlig belysning med Quad Pixel-teknologien. Den forbedrede videostabilisering sikrer flotte og jævne panoreringer, selv når det går vildt for sig. Nu kan du også filme i liggende format, når du holder mobilen lodret, så du altid er klar til livets magiske øjeblikke.


Ultravidvinkellinse

Få 4 gange så meget med på billedet

Nu kan du nemt få hele handlingen med på billedet. Ultravidvinkellinsen på 117° gør det muligt at indfange 4 gange mere af det, du ser, sammenlignet med en standardlinse på 78°.3 Perfekt når du har brug for at bredere synsfelt, fx til at filme landskaber og hæsblæsende sportsbegivenheder.


Videostabilisering

Indspil med sikker hånd

Vink farvel til rystede indspilninger. Takket være den forbedrede videostabilisering bliver actionsekvenser stabile, selv når det går vildt for sig. Indspil lige når du har lyst, mens du er på farten – alle uønskede bevægelser elimineres i realtid.Landskabsbilleder

Hold den, som du vil

Nu behøver du ikke længere at stå og fumle med mobiltelefonen, når du vil forevige et landskab. Motorola one action kan indspille fantastiske film i ultravidvinkel, selvom du holder telefonen lodret.


Kamerasensor med Quad Pixel-teknologi

Fremragende i dårlig belysning

Skumring eller dårlig belysning kan ødelægge en ellers perfekt video. Derfor er actionkameraet i motorola one action udstyret med vores seneste Quad Pixel-teknologi. Det giver kamerasensoren 4 gange højere lysfølsomhed, så du kan filme knivskarpe videoer ved alle lysforhold.


Slowmotion og hyperlapse

Sæt hastigheden op eller ned

Indspil actionfilm i slowmotion, så du får hver eneste detalje med. Eller indspil en timelapse-video, som sætter fart på hele sekvensen og eliminerer alle uønskede rystelser og vibrationer takket være efterbearbejdning med stabilisering.


Hovedkamera

Fuldt fokus på hvert eneste øjeblik

Gå aldrig glip af det perfekte billede. Hovedkameraet på 12 MP med phase detection auto focus stiller skarpt på motivet på et øjeblik. Samtidig lukker blændeåbningen på f/1.8 med 1,25 µm pixels masser af lys ind, så du kan tage fremragende billeder selv i dårligt lys.


Dybdekamera

Tag billeder som en professionel

Nogle gange vil du fokusere på motivet og ikke på baggrunden. Dybdekameraet på 5 MP samarbejder med hovedkameraet for at justere dybdeskarpheden eller sløre baggrunden og skabe bokeh-effekter, der giver et professionelt udseende.


On-screen selfiekamera

Se godt ud ved alle lysforhold

Lad ikke en god selfie blive ødelagt af dårlig belysning. Skærmkameraet på 12 MP med 1,25 µm pixels lukker mere lys ind og gør dine billeder mere klare, så du altid kan vise dig fra din bedste side. Aktiver skærmblitzen for at få et mere ensartet lys.


AI-kamera

Portrætlys

Lyssætning som i et studie. Bare uden et studie.

Få dine billeder til at se ud, som om det er en professionel, der har stået for lyssætningen. Portrætlyset benytter kunstig intelligens (AI) til at tilføje smukke lyseffekter, som fremhæver ansigtstrækkene.


Billedoptimering

Fantastiske billeder uden gætværk

Du får automatisk forslag til indstillinger og justeringer, som optimerer eksponering, kontrast, mætningsgrad og farver på hvert billede.


Auto smile capture

Alle har et smil på læben

Tag det perfekte gruppebillede uden at anstrenge dig. Kameraet analyserer dine motiver og tager automatisk billedet, når alle smiler takket være en algoritme, som kan genkende smil.4


4)Auto smile kan registrere op til 5 ansigter/personer på samme billede.
Smart composition

Professionelle billeder. Uden en masse grej.

Tag bedre billeder uden at løfte en finger. Kameraet identificerer mulige forbedringer og genererer automatisk et ekstra billede, som du kan vælge i stedet.


Øvrige kamera-features


High-res Zoom

Zoom ind. Ryd op.

Genskaber automatisk detaljer og klarhed, som ellers går tabt ved brug af digital zoom.5


5)Udløses automatisk, når du anvender digital zoom (højere end 2x), effekten vises ikke i realtid i søgeren.


Panorama

Fantastiske billeder hele vejen rundt

Tag komplette 360 graders panoramafotos, som viser alt omkring dig.


Portrætindstilling

Giv dine portrætter den sidste finpudsning

Tilføj bokeh-effekter i baggrunden for at skabe selfies og portrætter med et professionelt look.


Cinemagraph

Væk dine billeder til live

Udvisk grænsen mellem foto og video. Bevar bevægelsen i en del af indspilningen, mens du fryser alt andet for at skabe en unik effekt.


Spot color

Farver, der skiller sig ud

Brug farver på nye og unikke måder med spot color mode. Vælg at beholde en enkelt farve, og lad alt andet blive sort/hvidt.


Active photos

Giv billederne energi

Indspil automatisk en kort video, når du tager et foto, og se dine billeder blive levende.


Slowmotion-video (120 fps)

Se alt det, som du ellers går glip af

Indspil en slowmotion-video, der afslører de detaljer, som du ikke når at se i normal hastighed.4K-video

Perfekte pixels

Indspil krystalklare 4K-film i 1080p med fire gange højere opløsning end en normal video – perfekt til storskærmen.
Hyperlapse

Timelapse med et twist

Indspil en timelapse-video, mens du bevæger dig, og fjern alle uønskede rystelser og vibrationer takket være efterbearbejdning med stabilisering.


Manuel indstilling

Overtag kontrollen

Opnå optimal kontrol med de samme indstillinger, som du finder på et professionelt SLR-kamera. Skift til manuel indstilling for at justere hvidbalance, blændehastighed, ISO, eksponeringskompensation og fokus.


Live-filter

Skab den rette stemning

Vælg mellem 12 forskellige farvetoner i realtid for at give dine billeder et flot og kunstnerisk touch.


Screen flash

Lynende genialt

Kompenser for dårligt lys med en skærm, som automatisk lyser op, så du kan tage lysere og klarere selfies.


Moto Experiences


Moto Actions

Du agerer. Den reagerer.

Med Moto Actions kan du aktivere dine mest brugte kommandoer med enkle håndbevægelser. Uanset om du vil åbne kameraet ved at vride håndleddet eller tænde lommelygten ved at ryste to gange, kan du få adgang til dine yndlingsfunktioner uden at trykke på en eneste knap.Moto Display

Bevar overblikket

Du behøver ikke at anstrenge dig for at holde dig opdateret. Moto Display giver dig en hurtig forhåndsvisning af meddelelser og opdateringer, så du kan følge med uden at låse telefonen op. Og skærmen ved, når du er i gang med at kigge på noget og slukker ikke, mens du læser.Moto Actions features


Navigering med enkeltknapper

Ét tryk er nok

Brug en tydelig skærmknap i stedet for navigeringsknapper, og få et interface med mere plads på skærmen. Swipes, tryk og kommandoer fungerer endnu bedre med den seneste udgave af Android™, som gør det endnu nemmere at navigere.


Three finger screenshot

Fang med et enkelt tryk

Har du fundet noget, du vil beholde? Så bare tryk på skærmen med tre fingre for at tage et skærmdump.


Quick capture

Åbn kameraet i en håndevending

Fang alle de vigtige øjeblikke. Bare vrid håndleddet to gange for at åbne kameraet.Flash flashlight

Lys på et øjeblik

Find vej i mørket uden at skulle fumle med telefonen. Bare ryst den to gange for at tænde lommelygten.


Moto Display features


Peek Display

Smugkig

Se et glimt af dine notifikationer som toner ind og ud på skærmen, så du altid ved, hvad der foregår.8


8)Peek display-funktionerne varierer, afhængigt af hvilken app der anvendes.


Quick Reply

Svar. Omgående.

Glem alt om at låse mobiltelefonen op. Med Quick Reply kan du svare på beskeder, selvom skærmen er låst. Bare ryst den to gange for at tænde lommelygten.


Attentive display

Du har vores opmærksomhed

Du er midt i at læse noget spændende, da skærmen pludselig slukker. Vi har alle sammen oplevet det. Attentive Display sørger for, at det ikke sker ved at holde skærmen tændt, så længe du kigger på den.  

Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Varemærke Motorola
Screen Size 6,3 "
Type af mobiltelefon Smartphone
Operating System Android
Generation af mobilt bredbånd 4G
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Operatør
Vælg hvilken mobiloperatør du vil bestille, fx. Call Me.

Type af abonnement
Nyt mobilnummer - hvis du vil have et nyt telefonnummer.
Flyt mobilnummer - skift operatør og behold dit nuværende telefonnummer. Dit nuværende abonnement må ikke længere være i binding.

Abonnementer
Vælg det mobilabonnement, der passer dig bedst. Her finder du aktuel prisinformation.


Bindingsperiode
Bindingsperioden angiver, hvor længe du er bundet til dit abonnement. Husk på at du ikke kan opsige aftalen før din bindingsperiode er udløbet.

Forsikringsvilkår

 • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
 • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
 • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
 • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}
Vil du inkludere en forsikring på dit produkt?
MOTOROLA ONE ACTION 4/128GB GRAY

Forsikringsvilkår

 • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
 • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
 • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
 • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

 • 438 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 247 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 133 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »