Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Mi Smart Projector Pro 2
Mi Smart Projector Pro 2
Mi Smart Projector Pro 2

1 / 3

Mi Smart Projector Pro 2

7140 kr.

-5%

Rek pris. 7540 kr.
Beskrivelse Smart, hurtig fokus Mi Smart Projector 2 Pro har to fokusniveauer: TOF Instant Focus og kamerafokus. Ved hjælp af et seks-aksede gyroskop har dit indhold det rigtige fokus lige fra starten.Aktiver Bluetooth og brug projekt
  • 1300 ANSI Lumens lampa
  • Stor skärm, upp till 120"
  • Netflix inbyggt
Læs mere

Beskrivelse

 

Smart, hurtig fokus

 

Mi Smart Projector 2 Pro har to fokusniveauer: TOF Instant Focus og kamerafokus. Ved hjælp af et seks-aksede gyroskop har dit indhold det rigtige fokus lige fra starten.

Aktiver Bluetooth og brug projektoren som højtaler og afspil musik fra f.eks. Spotify i din telefon. Med lydeffekter indstillet af professionelle kan du nyde din yndlingssang eller lydbog i høj kvalitet.

Stor billedskærm

Mi Smart Projector 2 Pro har et billedforhold på kun 1,1: 1, hvilket giver mere fleksibilitet når det gælder synsafstand. En stor 60-120-tommers skærm kan derfor projicerer i et lille rum, hvilket giver en fantastisk synsoplevelse uden behov for et større rum.

Projektoren understøtter automatisk indstilling af keystone-korrigering, såvel som automatisk skalering af billeder og skærmforskydning, så at du nemt og smidigt kan zoome skærmen fra 60% til 100% og flytte skærmen i en valgfri retning. 

Styr med din stemme

Brug din stemme til at søge efter programmer, styre din projektor og smarte hjemenheder, få svar og mere. Tryk på Google Assistant-knappen på din fjernbetjening for at komme i gangBygget til underholdning

Maksimer din underholdningsoplevelse med Android TV.  Få adgang til mere end 400.000 film og programmer fra platforme som Youtube og Netflix, Viaplay, SVTplay og mange andre.

Mi Smart Projector 2 Pro har et typisk Mi-design med en afrundet, enkelt og raffineret eksteriør. Med en størrelse på 215 × 201 × 143 mm passer den næsten ind hvor som helst. Den har en indbygget strømadapter, hvilket gør at den endnu bedre smelter smart ind i de flestes indretningsstile. 


Hurtige fakta

  • 1300 ANSI Lumens lampa
  • Stor skärm, upp till 120"
  • Netflix inbyggt
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .