Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
M4 RGB Gaming Mus Sort
M4 RGB Gaming Mus Sort
M4 RGB Gaming Mus Sort
M4 RGB Gaming Mus Sort
M4 RGB Gaming Mus Sort
M4 RGB Gaming Mus Sort
M4 RGB Gaming Mus Sort

1 / 7

M4 RGB Gaming Mus Sort

429 kr.
Xtrfy M4 RGB gaming musen tager dig med på en unik Project 4. For at kunne fuldføre missionen får du udleveret en pakke. Pakken indeholder et enkelt våben, som hjælper dig med at overvinde forhindringerne på din færd: en højrehåndsmus med præcis sens
Læs mere
Xtrfy M4 RGB gaming musen tager dig med på en unik Project 4. For at kunne fuldføre missionen får du udleveret en pakke. Pakken indeholder et enkelt våben, som hjælper dig med at overvinde forhindringerne på din færd: en højrehåndsmus med præcis sensor, kraftig mikroprocessor og forskellige justeringsmuligheder, du kan bruge til at sætte dit personlige præg på enheden, afhængigt af dine behov.

Hvad er våbnets egenskaber? Xtrfy M4 musens indre består af en ARM 32-bit mikrocontroller, som sikrer, at musen fungerer hurtigt, pålideligt og med høj effektivitet. Pixart 3360 sensoren giver mulighed for øjeblikkeligt at justere sensitiviteten mellem 400 og 12.000 CPI, så du rammer plet hver gang.

Hvor tungt er våbnet? Musen er bygget til holdbarhed uden kompromis med ydelsen: Den vejer kun 71 gram, men leverer lang holdbarhed. Enheden er designet med huller, så din håndflade kan ånde, mens du spiller, og de indlagte Omron-knapper har en levetid på 20 millioner klik uden fejl. Musen er desuden designet til at give din hånd ergonomisk støtte, som beskytter dit håndled, selvom du sidder længe ved computeren.

Hvordan forbinder jeg? Musen har USB-forbindelse. For at sikre, at ledningen ikke sinker dig eller kommer i vejen, er musen udstyret med en Xtrfy Ezcord-ledning, som ikke kun er let, men også fleksibel og matcher dit våbens farve.

Hvad er mit udtryk? Med RGB-lysstriber på siderne giver musen mulighed for, at du kan udtrykke sig selv, som du vil. Vælg dit holds farve, vis dit humør, vælg mellem forskellige LED-effekter eller sluk for lyset, hvis du vil, alt sammen direkte på musen. Valget er dit.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser