Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

LOMOGRAPHY Lomo'Instant Mini San Remo

Til kassen

Se også

LOMOGRAPHY Lomo'Instant Mini San Remo

(0)
Skrive en anmeldelse
LOMOGRAPHY Lomo'Instant Mini San Remo
LOMOGRAPHY Lomo'Instant Mini San Remo
LOMOGRAPHY Lomo'Instant Mini San Remo
LOMOGRAPHY Lomo'Instant Mini San Remo
LOMOGRAPHY Lomo'Instant Mini San Remo
834 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

  • Forventet leveringstid
    1-4 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af CDON
  • Batteri: 6V (4x AAA)
  • Automatisk blitz
  • Eksponeringskompensation: +2/-2
Lomo’Instant er tilpasseligt stor til at du kan tage den med hvor end du skal. Med elegant og minimalistisk design er det den mest kreative måde at tage smukke og unikke billeder på- Di lam dele dem hvor som helst og med alle på et øjeblik.

Tre fotograferingsindstillinger som dækker alle slags situationer
Lomo’Instant har en automatisk blitzindstilling, så du nemt kan tage fantastiske færdigbilleder med blitz. Du kan også bytte til de to manuelle fotograferingsindstillinger for at åbne op for alle slags eksperimentelle muligheder inden for fotografering.

Flash-On Auto Mode: Med denne indstilling opdager sensoren på blitzen lysstyrken, og lysmåleren giver automatisk den rette styrke på blitzen. Standardblænderværdien er F/16 og eksponeringskompensationsstyringen kan justeres. Perfekt til at bruge hvor som helst når du er på farten.
Flash-On Manual Mode: Godt til indendørsfotografering. Blitzen er tændt og du kan skifte mellem N for normal dagsfotografering og B for lang lukkertid. 
Flash-Off Manual Mode: Perfekt til aftensfotografering. Blitzen er slukket og du kan vælge mellem N for normal dagsfotografering og B for lange lukkertider om aftenen. 

Et superavanceret linsesystem
Kameraet har et indbygget vidvinkelobjektiv, som er kompatibelt med flere linsefæster, som kan skrues fast på Lomo’Instant for masser af kreative og eksperimentelle fotograferinger. Vidvinkelobjektivet har en modsvarighed på 27 mm med en nærgrænse på 0,4m, som kan fange mere, end hvad dine øjne kan se. Med andre ord kan du tage rigtig nærgående og personlige billeder.

Lange lukkertider
M B-indstillingen på Lomo’Instant kan du skabe billeder med lysstrimler (light-streak) ved at have lukkeren åben, så længe du ønsker.

Tag ubegrænsede billeder med flere eksponeringer
Lomo’Instant er det eneste moderne færdigbilledkamera, som kan tage ubegrænsede billeder med flere eksponeringer. Dette indebærer, at du kan kombinere flere billeder i et for rigtig seje effekter!

Color Gels
Vælg mellem blå, rød, lilla og gul! Ved at lægge filter over blitzen kan man eksperimentere med kolde og varme toner for at få en kunstnerisk stil på billederne!

Den største blænder i verden blandt færdigbilledkameraer
Med dens største blænder på F/8 har Lomo’Instant den største blænder, som findes blandt færdigbilledkameraer i verden. At fotografere med F/8 giver lysere billeder. Alternativt kan du bruge en mindre blænder som f.eks. F/22 for at få hver detalje med.

Det perfekte færdigbilledformat
Kameraet skaber stillbilleder i kreditkortstørrelse med høj kvalitet og den velkendte Fuji Instax Mini film, som er kendt for sine lyse farver og skarpe billeder. 

Spejl
Lomo’Instant har et lille spejl til venstre for objektivet. Sammen med vidvinkelobjektivet kan du tage perfekte selfies.

Filmformat: Fujifilm Instax Mini Film

Billedoverflade: 42 x 64mm
Lukkertid: 1/125s / Bulb
Eksponeringskompensation: +2/-2
Udmatningsmekanisme: Motordrevet
Flere eksponeringer: Ja
Indbygget ledetal til blitz: 9 (m)
Automatisk blitz: Ja
Batteri: 6V (4xAAA)
Stativfæste: Ja
Trådudløser: Ja
Blænder: f/8, f/11, f/16, f/22, f/32

Dette indgår

• Lomo’Instant kamera
• Objektivlåg
• Farvede gelfiltre
• Kort med fotograferingsteknikker
• Instruktionsmanual 

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Om du mistænker at en pris er forkert ændret inden eller under Black Friday kampagnen må du meget gerne være vores Prishelt , og rapportere dette til os her.
Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.