Tilbage til toppen
Lommeradio TechniSat Techniradio RDR DAB+, FM Lommelygte Hvid
Lommeradio TechniSat Techniradio RDR DAB+, FM Lommelygte Hvid

1 / 2

Lommeradio TechniSat Techniradio RDR DAB+, FM Lommelygte Hvid

269 kr.
Lommeradio TechniSat Techniradio RDR DAB+, FM Lommelygte Hvid Bærbar DAB+/FM-lommeradio med LED-lommelygtefunktion DAB+ i lommeformat! Med TECHNIRADIO RDR har du nu også altid digital programmangfoldighed med på farten takket være det udskiftelige b
 • True
 • LED-lommelygtefunktion
 • USB-interface
 • Aux-indgang
 • Integreret, vekslende batteri
Læs mere
Lommeradio TechniSat Techniradio RDR DAB+, FM Lommelygte Hvid

Bærbar DAB+/FM-lommeradio med LED-lommelygtefunktion DAB+ i lommeformat! Med TECHNIRADIO RDR har du nu også altid digital programmangfoldighed med på farten takket være det udskiftelige batteri. Ud over digitale radioprogrammer via DAB+ modtager den lille enhed alle FM-sendere, der er til rådighed på anvendelsesstedet, og den er i stand til at afspille MP3-musik fra tilsluttede USB-medier. Den todelte LCD viser nyttige oplysninger om det aktuelle radioprogram, den store favorithukommelse og de fire genvejstaster, der frit kan knyttes til, sørger for høj betjeningskomfort. Ud over hovedtelefonudgangen har TECHNIRADIO RDR et AUX-IN-interface, som du tilslutter eksterne musikkilder såsom en smartphone. Superpraktisk: Ved at trykke på en knap bliver den lille radio til en LED-lommelygte og sørger på den måde også i mørke for perfekt orientering. OBS! Denne produktbeskrivelse er endnu ikke blevet oversat til dansk af vores oversættere. Derfor er teksten maskineoversat fra den tyske originaltekst.

Features


Levering
 • TECHNIRADIO RDR, Mini USB-kabel, Betjeningsvejledning.


Bemærk!
 • Digitalradio DAB+
  - Landsdækkende digitalradio-programmer bliver nu (marts 2015) udbredt via et sendenet fra 55 steder. Aktuelt planlægger Media Broadcast med radioudbyderne af de landsdækkende programmer (kanal 5C) udbygningen af det øvrige sendenet de næste år.
  - De regionale, offentligt-juridiske eller private digitalradio-tilbud sendes over eget netværk, som intet har til fælles med modtagelsensituation for den landsdækkende sender. De regionale programmer er bundet til forbundslandene, så for eksempel programmer fra BR kun høres i Bayern. Det er foreskrevet reguleret. Det er naturligvis muligt at modtage programmer fra naboforbundsstat i grænseområdet.
  - Digitalradio i Schweiz: DAB+ (T-DAB) er placeret i slutudvidelsen og omfatter sprognationale og regionale ensembles, som tilbydes af SRG, fra Swiss Media Cast (SMC), Romandie Medias SA (RMS) og Limus-Digris.
  Endelig DAB+ for hele Østrig
  Med den nye digitale radiostandard DAB+ og nye landsdækkende radiotilbud i Østrig lukkes der på det europæiske radio-kort en hvid plet i DACH-området. Mellem den 28. Maj 2019 og september 2020 er det planen, at flere og flere sendestationer skal sættes i drift i etaper, således at næsten 83% af den østrigske befolkning i løbet af de næste 2 år kan nyde godt af digital jordbaseret radio med mange nye programtilbud. Illustration similar.

Hurtige fakta

 • True
 • LED-lommelygtefunktion
 • USB-interface
 • Aux-indgang
 • Integreret, vekslende batteri
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser