Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

LOGITECH TrueForce G923 Gaming Wheel (PC/Xbox One)
LOGITECH TrueForce G923 Gaming Wheel (PC/Xbox One)
LOGITECH TrueForce G923 Gaming Wheel (PC/Xbox One)

1 / 3

LOGITECH TrueForce G923 Gaming Wheel (PC/Xbox One)

4076 kr.
Rek pris. 4116 kr.
TRUEFORCE NÆSTE GENSIMULERING Vores nyeste innovation inden for power feedback-teknologi er direkte knyttet til simuleringer og fysik i spil for at give realtid og mere realistiske reaktioner. Rækken af feedbackfrekvenser er også steget for at give
Læs mere

TRUEFORCE NÆSTE GENSIMULERING

Vores nyeste innovation inden for power feedback-teknologi er direkte knyttet til simuleringer og fysik i spil for at give realtid og mere realistiske reaktioner. Rækken af feedbackfrekvenser er også steget for at give dramatisk forbedrede detaljer og realisme sammenlignet med tidligere generationer. TRUEFORCE og avancerede funktioner kræver spilintegration.


MOTORSTYRING

Den rigtige strøm betyder det rigtige drejningsmoment. G923's avancerede firmware overvåger al strøm, der strømmer gennem hjulmotorerne, og justerer kontinuerligt spændingen, så den passer til spillets fysik. G923 går ud over standardindstillingerne og giver præcis præcision og uovertruffen realisme.


TIL KONKURRENCE

Klassisk design - moderniseret. Nye farver, førsteklasses børstet metal, læderstof i bilstil og polerede pedaler giver G923 en professionel finish. Figuren følger funktionen med en integreret central markør og en roterende urskive.


SPILLEENHEDER PÅ HJULET

Fulde Xbox One- eller PS4-controllere er integreret direkte i rattet. Uanset hvor langt du løber, har du alle kontrollerne lige ved hånden.


24-PUNKTS PLADESPILLER

Trækkraft, moment, bremsekraft - alt kan justeres fra et integreret rat, som du styrer.2TRUEFORCE og avancerede funktioner kræver spilintegration. Besøg logitechg.com/support/g923-xb1 for en komplet liste over understøttede spil.


PROGRESSIVE BREMSEPEDALER

Mere lydhør, mere præcis. Den progressive fjeder efterligner ydeevnen af et trykfølsomt bremsesystem for en ægte raceroplevelse. Flyt pedalerne til at udføre hæl og tå manøvrer med endnu bedre kontrol.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme