Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

LOGITECH G Driving Force Shifter G29 / G920
LOGITECH G Driving Force Shifter G29 / G920

1 / 2

LOGITECH G Driving Force Shifter G29 / G920

2.599 kr.
DESIGNET TIL G29- OG G920-DREVSTYRING Driving Force™ Shifter er designet til både G29 og G920 Driving Force racerhjul samt de nyeste bilspil til pc og konsol. Tilføj Driving Force Shifter til dit racerhjulsæt for at supplere din racerplatform og få
Læs mere

DESIGNET TIL G29- OG G920-DREVSTYRING

Driving Force™ Shifter er designet til både G29 og G920 Driving Force racerhjul samt de nyeste bilspil til pc og konsol. Tilføj Driving Force Shifter til dit racerhjulsæt for at supplere din racerplatform og få en mere realistisk oplevelse.


OVERLEGEN KVALITET

Driving Force Shifter har en solid stålaksel og er bygget til præcisionsløb og langvarig pålidelighed. Skifteren er dækket af et håndsyet læder af høj kvalitet, hvilket giver det et look og en fornemmelse, der ligner et ægte højtydende gear og giver en mere behagelig og holdbar oplevelse over tid.


SEKS-TRINS CHASSIS PLUS GEAR

H-gearstangen med seks hastigheder er meget let at betjene og meget stabilt i hvert gear, hvilket hjælper dig med at udføre glatte og præcise skiftovergange.


NEM OG SIKKER SAMLING

Integrerede beskyttelsesklemmer gør det muligt at montere drivkraftsskifteren sikkert på bordet eller i en racerrig for at minimere forskydning eller beskadigelse under aggressive løbsmanøvrer.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme