LG V30 64GB Sølv

2990 kr I øjeblikket udsolgt

-50%

Ord. pris 5990 kr

Sælges af CDON.COM

Du kan aktivere din overvågning ved at skrive din e-mailadresse ind forneden og klikke på ’Overvåg’. Vi sender dig en meddelelse, så snart produktet kan bestilles.

 • Fragtfrit
 • 6” QHD OLED FullVision-skærm
 • Android 7.1.2 Nougat
 • 1. Kamera: 16MP, f/1,6 standard 71°, OIS 2.0
 • 2. Kamera: 13MP, f/1,9 vidvinkel 120°
 • Front 5MP, f/2.2 kamera, (90° vidvinkel og 82° Standard vinkel)
 • Vandtæt og støvafvisende (IP68-klassificering)
 • 3300 mAh batteri

Robust og sømløs
Se den kantløse skønhed. Med sine sømløse kurver og et balanceret forhold på 2:1 giver LG V30 dig fuld immersion, mens den stadig passer i din hånd. Den behagelige tekstureret overflade beskytter den mod pletter og smuds. Faktisk har telefonen en IP68-rating og har endda bestået 

Se mere, hold mindre
Pixler, der imponerer. LGs revolutionerende OLED-skærm indeholder plast med større fleksibilitet og en betagende farve nøjagtighed. Kombineret med FullVision-teknologi er LG V30 6.0"-skærmen en fryd for øjet.

Lad der komme lys
Slip lyset ind for at tage klarere og lysere billeder. LG V30 F1.6-glaslinse forbedrer dramatisk dynamisk rækkevidde og lysfølsomhed. Få det perfekte billede, i ethvert miljø.

Bliv din egen instruktør
Få det professionelle film udseende. Cine Video tilstanden giver dig mere levende farver og større dynamisk rækkevidde, som i en rigtig film. Samtidig skaber LG-Cine LOG-profilen dramatiske filmstile til en ægte filmhistorisk fortælling.

Total zoom kontrol
Lys, kamera, zoom! Forudindstillet zoomhastighed, placering og bevægelse for en optagelse som fra en film. Smidig og kontrolleret punktzoom gør det muligt at optage videoer som en Hollywood filmfotograf.

Indfang det større billede
Optag brillante vidvinkelbilleder med mindre rundkantsforvrængning. Det bageste dual kamera har både en 16MP linse og en vidvinkel 13MP linse - perfekt til gruppe billede eller landskaber. Plus, det forreste vidvinkel 13MP kamera hjælper dig med at passe alle ind i rammen til selfies!

Fantastiske videoer, episk lyd
Optag uspoleret Hi-Fi-lyd, uanset hvor du befinder dig! Brug LG V30 retningsmodtager som en kvalitetsmikrofon til at optage fantastisk lyd, uhindret og forvrængningsfri, selv i højrøstede og støjende omgivelser.

Lad hver detalje bevæge dig
Det er som at have din egen private koncert. LG V30s Hi-Fi Quad DAC-afspilning giver dig mulighed for at nyde musik, der lyder så rig, fuld og lagdelt som en live-optræden. Nyd forbløffende klarhed med tabsfrie filformater, der sikrer, at du aldrig går glip af en rytme.

Tunet til din smag
Få din lyd tunet, som du vil have den Klar og tilpasset din smag og omgivelser. LG´s lydforindstillinger og digitale filtre tilføjer professionelle referencelyde, så du kan nyde rigere, fyldigere musik hjemme eller på farten.

Ved altid, det er dig
LG V30 forbedret ansigtsgenkendelsesteknologi hjælper dig med at låse din telefon op hurtigere og nemmere, uden at swipe eller indtaste tal. Samtidig kan den forbedret stemmegenkendelsesteknologi genkende og indstilles til kun at svare på din stemme, hvilket gør Google Assistant mere præcis, sikker og sømløs hver gang.

Indenfor let rækkevidde
Nyd bedre kontrol og tilgængelighed. Den flydende bjælke gør det nemt at nå. Tilpasning uden at distrahere dig fra opgaven ved hånden. Dock dine yndlingsapps, flyt dig overalt på tværs af skærmen, og få øjeblikkelig adgang til musik, meddelelser, kontakter og meget mere.

Menneskelige berøring
Brug den taktile tilgang til ekstra præcision. følelsesmæssige feedback ved berøring gør køb, præcise kamerajusteringer og meddelelser til en multi-sensorisk oplevelse.

Nu med VR
LG V30 er LGs første Google Daydream-klar telefon. Kombineret med LG V30 6,0 ”OLED FullVision Display, skal du forberede dig på at opleve et bredt udvalg af VR-immersive oplevelser i dine yndlingsspil, film og videoer.

Beat Fever
Med dagens hotteste hit sange er Beat Fever et mobil musikspil, hvor du kan fordybe dig med musikfans og verdenskendte kunstnere. Tilpas din karakter med 3 eksklusive kostumer og bring din karakter til live med en brugerdefineret emote animation. Det er et tilbud, der er værd over 100 $, eksklusivt for LG V30 kunder.

Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Varemærke LG
Screen Size 6 "
Type af mobiltelefon Smartphone
Operating System Android
Generation af mobilt bredbånd 4G
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Operatør
Vælg hvilken mobiloperatør du vil bestille, fx. Call Me.

Type af abonnement
Nyt mobilnummer - hvis du vil have et nyt telefonnummer.
Flyt mobilnummer - skift operatør og behold dit nuværende telefonnummer. Dit nuværende abonnement må ikke længere være i binding.

Abonnementer
Vælg det mobilabonnement, der passer dig bedst. Her finder du aktuel prisinformation.


Bindingsperiode
Bindingsperioden angiver, hvor længe du er bundet til dit abonnement. Husk på at du ikke kan opsige aftalen før din bindingsperiode er udløbet.

Forsikringsvilkår

 • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
 • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
 • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
 • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}
Vil du inkludere en forsikring på dit produkt?
LG V30 64GB Sølv

Forsikringsvilkår

 • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
 • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
 • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
 • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

 • 603 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 329 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 173 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »