Lenovo Yoga TAB 3 Plus Wifi Puma 3GB Ram 32GB Hdd Sort

Lenovo Yoga TAB 3 Plus Wifi Puma 3GB Ram 32GB Hdd Sort
Tip en ven
2799 kr I øjeblikket udsolgt

Sælges af CDON.COM

Du kan aktivere din overvågning ved at skrive din e-mailadresse ind forneden og klikke på ’Overvåg’. Vi sender dig en meddelelse, så snart produktet kan bestilles.

 • Snapdragon™ 652 Octa-core: 4 x A72 1.8 GHz + 4 x A53 1.4 GHz
 • ANDROID 6.0
 • 5 MP frontkamera og 13 MP kamera på bagsiden
 • 4-JBL®-speaker soundbar with Dolby Atmos® technology
 • 9300 mAh Li-ion
 • WiFi 802.11 a/b/g/n/ac;
 • Bluetooth 4.0

10” Personligt Tv Til Altopslugende Underholdning
Hvis du elsker film og tv, er Yoga Tab 3 Plus lige noget for dig. Med en vægt på 638 gram og 4 brugstilstande vil denne stænksikre tablet give dig en helt ny og bedre oplevelse. Og med en 10,1” QHD-skærm (Quad High Definition), JBL-højttalere i biografkvalitet og en uovertruffen batteridriftstid kan du se dine film og serier, uanset hvor du er.

Fire brugertilstande, så du kan bruge den, som du vil
Se opskrifterne, mens du laver mad, tjek dine feeds fra sociale netværk, mens du spiser, og se film, mens du træner. Yoga Tab 3 Plus er designet til at passe ind i din livsstil, og dens innovative design giver dig flere måder at bruge den på. Stil den op, hold den, vip den, eller hæng den op.

Dit personlige tv
Hvis du elsker film og tv, er Yoga Tab 3 Plus lige noget for dig. Den har en fantastisk skærm, lang batteridriftstid og JBL-højttalere i biografkvalitet, så den er perfekt til at se film og serier på. Den er utroligt nem at have med, så du kan se film og serie, når og hvor du vil, og det er slut med at kæmpe om fjernbetjeningen.

Forbedret farveteknologi
Med den indbyggede Technicolor Color Enhance-teknologi er Yoga Tab 3 Plus perfekt til intense spil og detaljerede videoer. Den har en bred synsvinkel, 10,1" QHD-skærm (Quad High Definition) med IPS (In-Plane Switching), så du får skarpe billeder og en bedre oplevelse, uanset vinklen og de omgivende lysforhold.

Del med vennerne
Del dine yndlingsfilm eller YouTube-videoer med vennerne ved hjælp af Lenovo Media Cast. Vis telefonens skærm trådløst på Yoga Tab 3 Plus, når du har brug for en større skærm. Eller du kan udnytte de kraftige højttalere via Bluetooth, hvis du vil afspille musik fra telefoner eller bærbare computere med en god lydoplevelse.

Komplet lydoplevelse med Cinematic Moving Audio
Yoga Tab 3 Plus har en biograflignende lyd, som du sjældent får på andre tablets. De fire integrerede, fremadrettede JBL-højttalere og en kraftig og intens Dolby Atmos-lyd giver højere, tydeligere og mere dynamisk lyd, der omslutter dig og sætter dig i centrum for handlingen – selv uden hovedtelefoner!

Meget lang batteridriftstid
Med den fremragende batteridriftstid holder Yoga Tab 3 Plus ud lige så længe som dig. Med op til 18 timer på én opladning er det nok til at se to sæsoner af din yndlings-tv-serie fra start til slut. Faktisk er batteriet så effektivt, at det også kan bruges som en powerbank, du kan have med dig, så du kan oplade alle dine andre enheder. Desuden sikrer den medfølgende lynoplader på 24 W, at den hurtigt bliver klar igen.

Elegant og sikker
Når det gælder god stil, er Yoga Tab 3 Plus helt i front. Den fås i pumasort med en struktureret og læderlignende finish, et robust metalkabinet og støttefod. Det er ikke kun materialerne, der gør Tab 3 holdbar – den er også stænksikker, så du kan bruge den, uden at du skal være bange for, om den bliver lidt våd.

Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Varemærke Lenovo
Screen Size 10,1 "
Weight 0,64 kg
Operating System Android
Screen Resolution 2560 x 1600
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Operatør
Vælg hvilken mobiloperatør du vil bestille, fx. Call Me.

Type af abonnement
Nyt mobilnummer - hvis du vil have et nyt telefonnummer.
Flyt mobilnummer - skift operatør og behold dit nuværende telefonnummer. Dit nuværende abonnement må ikke længere være i binding.

Abonnementer
Vælg det mobilabonnement, der passer dig bedst. Her finder du aktuel prisinformation.


Bindingsperiode
Bindingsperioden angiver, hvor længe du er bundet til dit abonnement. Husk på at du ikke kan opsige aftalen før din bindingsperiode er udløbet.

Forsikringsvilkår

 • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
 • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
 • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
 • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

 • 571 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 314 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 165 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »