Tilbage til toppen
Dagens deals

Se alle produkter

Q1 QMK ISO Barebone Knob Version - Carbon Black
Q1 QMK ISO Barebone Knob Version - Carbon Black

1 / 2

Q1 QMK ISO Barebone Knob Version - Carbon Black

1.419 kr.
Q1 er et barebone-tastatur i topklasse fra Keychron, der kan tilpasses helt efter dine behov. Dens 75% layout er perfekt til dem, der ønsker en mere kompakt oplevelse, mens dens helmetalhus og design med dobbelte pakninger giver førsteklasses komfort
Læs mere
Q1 er et barebone-tastatur i topklasse fra Keychron, der kan tilpasses helt efter dine behov. Dens 75% layout er perfekt til dem, der ønsker en mere kompakt oplevelse, mens dens helmetalhus og design med dobbelte pakninger giver førsteklasses komfort og holdbarhed. Derudover garanterer de helt nye skruede PCB-stabilisatorer en stabil skriveoplevelse, uanset hvad du arbejder med.

Keychron Q1 er det perfekte tastatur til brugere, der også ofte skal skifte mellem macOS- og Windows-enheder. Med dets indbyggede gearsystem kan du nemt tilpasse dit layout til hvert system. Og som om det ikke var nok, kan du bruge den programmerbare knap til at justere dine indstillinger til perfektion.

Dette inkluderer: 1x Barebone-tastatur med knop, 1x Type-C til Type-C-kabel, 1x Type-A til Type-C-adapter, 1x Switch-aftrækker, 1x Keycap-trækker, 1x skruetrækker og 1x sekskantnøgle.

Dette er et barebone tastatur, hvilket betyder, at switche og keycaps ikke er inkluderet!

Identifikation

EAN 4897115553400
Producentens artikelnummer Q1F1
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser