Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
JBL PartyBox On-The-Go
JBL PartyBox On-The-Go
JBL PartyBox On-The-Go
JBL PartyBox On-The-Go
JBL PartyBox On-The-Go
JBL PartyBox On-The-Go
JBL PartyBox On-The-Go
JBL PartyBox On-The-Go
JBL PartyBox On-The-Go
JBL PartyBox On-The-Go
JBL PartyBox On-The-Go
JBL PartyBox On-The-Go
JBL PartyBox On-The-Go
JBL PartyBox On-The-Go

1 / 14

JBL PartyBox On-The-Go

1.999 kr.
Fra strandfester til festivaler - med JBL PartyBox On-The-Go kan du både se, høre og mærke rytmen. Skru op for den kraftfulde JBL-signaturlyd med hele 100 watt - synkroniseret med et strålende lysshow. Afspil dine yndlingssange via Bluetooth, USB, A
Læs mere

Fra strandfester til festivaler - med JBL PartyBox On-The-Go kan du både se, høre og mærke rytmen. Skru op for den kraftfulde JBL-signaturlyd med hele 100 watt - synkroniseret med et strålende lysshow. Afspil dine yndlingssange via Bluetooth, USB, AUX og TWS (True Wireless Stereo). Grib fat i en ven, og syng med i JBL's trådløse mikrofoner, eller spil med via instrumentindgangene. Med flaskeåbner, polstret skulderstrop, genopladeligt batteri og IPX4 stænksikker beskyttelse er JBL PartyBox On-The-Go alt, du skal bruge, for at få gang i festen – og tage den med dig.

Den berømte JBL-signaturlyd
Find rytmen med 100 watt af den fede, kraftfulde JBL-signaturlyd. Indendørs eller udendørs leverer JBL PartyBox On-The-Go sprød diskant, ren mellemtone og tung bas. Og med Bas-boost varer festen hele natten.

Synkroniseret lysshow
Lys festen op med et dynamisk lysshow, der synkroniseres til musikken og imponerer dine gæster. Vælg mellem flere forindstillede mønstre, og lad farverne pulsere til rytmen, mens du fokuserer på musikken.

Trådløs JBL-mikrofon medfølger
Syng uden begrænsninger - og uden ledninger. JBL PartyBox On-The-Go leveres med en trådløs JBL-mikrofon med en rækkevidde på op til 10 meter.

Avancerede lydindstillinger til finjustering af dine vokaler
Spil dine yndlingssange trådløst via Bluetooth, grib mikrofonen, og juster bas, diskant og ekko for at få den helt rigtige vokaleffekt. Med to mikrofonindgange kan du synge eller rappe med en ven.

IPX4 stænksikker beskyttelse
Til strandfester, pool parties - og våde festivaler. Med IPX4 stænksikker beskyttelse er din JBL PartyBox On-The-Go i sikkerhed, hvis festen bliver en smule våd.

Praktisk skulderstrop så du kan tage festen med på farten
JBL PartyBox On-The-Go har alt, du behøver for at have det sjovt. Der er endda en flaskeåbner på skulderstroppen, så du kan tanke op, mens du fester natten væk.

6 timers spilletid
Indbygget genopladeligt batteri med op til 6 timers spilletid

To giver mere lyd
100 watt er højt – men du kan spille endnu højere. Forbind op til to kompatible festhøjttalere med ægte trådløs stereo (TWS) Bluetooth-tilslutninger.

Plug-&-play-mikrofon og instrumentindgange
Du skal ikke bare høre musikken. Du skal mærke den. Med indbyggede mikrofon- og guitarindgange kan du sætte stikket direkte i højttaleren og synge eller spille med til dine yndlingssange. Eller lave dine egne.

​Problemfri trådløs afspilning med Bluetooth
Spil flere af de sange, du elsker. Fra playlister til DJ-mixes. Uanset hvor natten fører dig hen. JBL PartyBox On-The-Go virker med enhver enhed med Bluetooth, så du får nem adgang til dine foretrukne musiksamlinger og online-tjenester.

Sæt gang i din playlistel
Ingen musik via Bluetooth? Intet problem. Du kan lægge dine bedste playlister på et USB-stick og smække det i den indbyggede USB-port for at afspille musik uden at misse et eneste beat.

Det er der i kassen
1 x JBL PartyBox On-The-Go
1 x trådløs mikrofon
1 x lynstartvejledning
1 x garantioplysninger
1 x sikkerhedsdataark
strømkabel – relevant for SKU-matrix

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser