Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Intel i7-11700K-processor

(0)
Skrive en anmeldelse
Fri fragt
Intel i7-11700K-processor
Intel i7-11700K-processor
Intel i7-11700K-processor
3050 kr.
Fri fragt
 • Lagerstatus: Findes i lager
  Forventet leveringstid Hurtig levering
  5-10 Arbejdsdage
  Fri fragt
 • Sælges og sendes af Xstra Digital Storage

Overvåg prisen på produktet

 • 1200 socket
 • 8 cores 16 threads
 • 3.6GHz-5.0GHz
 • 125W
 • 14 nm

Intel Core i7-11700K-processor (16 MB cache, op til 5 GHz)

Intel Core i7-11700K, Intel® 11th Generatie Core™ i7, LGA 1200 (Socket H5), PC, 14 nm, Intel, 3,6 GHz

Intel® Turbo Boost-teknologi

Intel® Turbo Boost Technology øger processorens frekvens dynamisk efter behov ved at udnytte termisk og power headroom til at give dig en eksplosion af hastighed, når du har brug for det, og øget energieffektivitet, når du ikke har brug for det.


Berettigelse til Intel® vPro™ Platform

Intel® vPro™ Technology er et sæt sikkerheds- og administrationsfunktioner, der er indbygget i processoren med det formål at håndtere fire kritiske områder inden for it-sikkerhed: 1) Trusselsstyring, herunder beskyttelse mod rootkits, virus og malware 2) Beskyttelse af identitets- og webstedsadgangspunkter 3) Fortrolig beskyttelse af personlige og forretningsmæssige data 4) Fjernovervågning og lokal overvågning, afhjælpning og reparation af pc'er og arbejdsstationer.


Intel® Hyper-Threading-teknologi

Intel® Hyper-Threading Technology (Intel® HT Technology) leverer to processortråde pr. fysisk kerne. Stærkt gevind applikationer kan få mere arbejde gjort parallelt, udfylde opgaver hurtigere.


Intel® Virtualiseringsteknologi (VT-x)

Intel® Virtualization Technology (VT-x) gør det muligt for én hardwareplatform at fungere som flere "virtuelle" platforme. Det giver forbedret administration ved at begrænse nedetid og opretholde produktiviteten ved at isolere computeraktiviteter i separate partitioner.


Intel® Virtualiseringsteknologi til rettet I/O (VT-d)

Intel® Virtualiseringsteknologi til VT-d (Directed I/O) fortsætter fra den eksisterende understøttelse af VT-x (IA-32) og VT-i-virtualisering (Itanium® processor og tilføjer ny understøttelse af I/O-enhedsvirtualisering. Intel VT-d kan hjælpe slutbrugere med at forbedre systemernes sikkerhed og pålidelighed og også forbedre ydeevnen for I/O-enheder i virtualiserede miljøer.

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.