Huawei P20 Pro 128GB Dual Sim Lilla

4169 kr I øjeblikket udsolgt

Sælges af CDON.COM (One2Cel)

Du kan aktivere din overvågning ved at skrive din e-mailadresse ind forneden og klikke på ’Overvåg’. Vi sender dig en meddelelse, så snart produktet kan bestilles.

 • 6,1" OLED-display
 • 128 GB Hukommelsesplads
 • Tredobbelt kamera fra Leica
 • 24 MP selfie-kamera
 • Filmer i 960 tern per sekund med Super Slow Motion
 • 4000 mAh-batteri
 • Dual SIM
 • IP67-klassificeret beskyttelse mod vand og støv

P-serien fra HUAWEI har altid ligget forrest indenfor mobilfotografi. Nu leder HUAWEI P20 Pro igen vejen med den nye generations tredobbelt kamera fra Leica. Den nye telefon forener udsøgt design med et revolutionerende kamerasystem som kaster lys på intelligent fotografering.

 
DESIGN
Lyskunst
Lyset som kaster sig tilbage udgør inspiration til de fine farveovergange hos HUAWEI P20 Pro. Effekten er et lysende farveforløb som er unikt blandt smarttelefonerne på markedet. Udviklet til at være enestående på alle måder.
 
Oplysende design
Yderskallen er fremstillet af hårdere, hvælvet 3D-glaspaneler og forener på den måde elegance med holdbarhed. Hvælvingen fremstilles med den største præcision så enheden ligger behageligt i håndfladen og kan bruges med en hånd.
 
Vandtæt
HUAWEI P20 Pro er IP67-klassificeret, hvilket indebærer at den modstår både støv og vand. At tage fine billeder på en regnfuld dag er altså ikke et problem og det at den er støvtæt gør at man kan bruge den på en solrig strand.
 
Nyt HUAWEI FullView-display
Oplev kraften hos den næste generations skærmteknologi med det nye HUAWEI FullView-display. Det nye OLED-display på 6,1 tommer gengiver hele farveskalaen på en overlegen og virkelighedstro måde.
Udskæringen på fremsiden er er blevet formet yderst nøjagtigt og er så lille som muligt for at optimere oplevelsen af skærmen. HUAWEIs nye grænsesnit er blevet udviklet parallelt for en yderst intuitiv skærmsynergi.
 
KAMERA
Tredobbelt kamera fra Leica
Ny udkommer verdens første smarttelefonkamera med tredobbelte linser fra Leica. HUAWEI P20 Pro bryder grænserne for kreativ mobilfotografi. Inspireret at lysets kinetik og fremstillet med præcision for detaljerede, livlige og stemningsfulde billeder både dag og not.
 
Klarere billeder
HUAWEI P20 Pro er udrustet med et enestående RGB-kamera på 40 MP som leverer suveræn skarphed, farvenøjagtighed, fokus og kontrast på hvert billede du tager. Det monokrome kamera på 20 Mp fanger detaljer på en enestående måde og 8MP kameraet giver dig zoom på samme niveau som et systemkamera.
 
Lysende teknologi
Et industriledende stort objektiv og den nye sensor på 1/1,7 tommer tackler dårlige lysforhold og gør fotografering lettere i mørke. Resultatet er flotte, tydelige og skarpe billeder selv når dagslyset forsvinder og natten trækker ind.
 
Oplyst fotografering
Takket være industriledende, justerbar følsomhed på IS0 51200 tager HUAWEI P20 Pro levende, skarpe billeder selv i dårlige lysforhold.
 
5x hybridzoom
Med 5x hybridzoom kan du zoome ind på genstande uden at ændre billedernes kvalitet. Det giver et fantastisk resultat når du vil fange utrolige detaljer på lang afstand.
 
Se flere bevægelser/hurtigere billeder
Med HUAWEI P20 Pro kan du nemt registrere detaljer i bevægelser og øjeblikkeligt fange korte stunder af lykke.
 
5 fokuszoner 
HUAWEI P20 Pro har 5 fokuszoner som opretholder et knivskarpt fokus for hele ruden. Denne teknologi passer udmærket til bredbillede- eller landskabsfotografering uden at du behøver at give fine detaljer på dine billeder fra dig.
 
4D Predictive Focus
Funktionen 4D Predictive Focus møder behovene i vores hektiske hverdag ved at før-fokusere på et objekt som bevæger sig. Resultatet er skarpe og tydelige billeder af bevægelser og krystalklar kvalitet uden behov for at sænke farten på motivet.
 
Ultra Snapshot
Tryk på volumenknappen to gange for at fange alle spontane øjeblikke på 0,3s selv når skærmen er låst.
 
Super Slow Motion
Sænk tiden – ned til 960 tern per sekund med videofunktionen Super Slow Motion. Brug den til at fange lives mest værdifulde stunder inden de suser forbi. 
 
Master AI
Med hjælp af Master AI kan HUAWEI P20 Pro identificere 19 forskellige scener og objekter i realtid*. Lysstyrke og andre indstillinger tilpasses derefter automatisk så dine billeder optimeres. *Blandt andet følgende scener og objekter identificeres: kat, fødevarer, grupper, naturlige farver, nærbilleder, natfotografi, tekst, grønt, portræt, hund, fyrværkeri, blå himmel, blomster, scene, dokument, solnedgang, sne, vandfald og strand.
 
SELFIE TIL SELVPORTRÆT
For-kameraet på 24 MP gør at du ser fantastisk ud på alle dine selfies. Det tager levende, skarpe og enestående billeder i lys og mørke, zoomet ind eller på afstand.
 
Belysning til 3D-portræt
I HUAWEI P20 Pro anvendes en AI-drevet 3D-modelleringsteknologi som følger ansigtet konturer så du kan tage flotte selfies. Denne teknologi omfatter også en række lyseffekter af studiokvalitet som forvandler dine selfies til flotte portrætter.
 
Farveoptimering
Fotograferingssystemet i HUAWEI P20 Pro udnytter den indbyggede artificielle intelligens for at identificere den scene som du vil fotografere og farvebalancerer dit billede automatisk. Desuden optimeres farverne på pixelniveau for overlegen farvelægning af visse omgivelser eller objekter.
 
Professionel indramning
Når du tager et billede tilbyder HUAWEI P20 Pro øjeblikkeligt smarte layoutforslag for at optimere resultatet og give dine billeder professionel kvalitet uden ekstra anstrengelse. 
 
OPLEVELSE
Kirin 970 med indbygget AI
Bag det AI-drevet fotograferingssystem i HUAWEI P20 står processoren Kirin 970 som styrer en række nye ekstrafunktioner og kreativt værktøj for en hurtigere, mere brugervenlig og effektiv oplevelse af din smarttelefon. 
 
Forstærket virkelighed
HUAWEI P20 Pro støtter Google ARCore og gør det muligt for brugere at anvende apps til Augmentet reality.
HUAWEI Share 2.0 kan du overføre filer og billeder på et øjeblik mellem alle dine enheder og på tværs over alle systemer. Funktionen er selv kompatibel med enheder fra andre producenter end HUAWEI. Sikker, trådløs, ulåst og superhurtig deling på en nem måde.
 
Enestående lyd
HUAWEI P20 Pro er udrustet med et lydsystem som er grænsebrydende når det kommer til lyden på smarttelefoner. HUAWEI Audio er en ny standard som sikrer lydkvaliteten via Bluetooth så du kan nyde rigtig Hi-fi-lydkvalitet helt trådløst.
 
Mere kraft i længere tid
HUAWEI P20 Pro har et stort og effektivt batteri som oplades superhurtigt og holder længere. Det kraftfulde batteri har en kapacitet på 4000 mAh kan lades op til 58% på kun 30 minutter med hjælp af Huawei SuperCharge. 
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Varemærke Huawei
Screen Size 6,1 "
Type af mobiltelefon Smartphone
Operating System Android
Generation af mobilt bredbånd 4G
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Operatør
Vælg hvilken mobiloperatør du vil bestille, fx. Call Me.

Type af abonnement
Nyt mobilnummer - hvis du vil have et nyt telefonnummer.
Flyt mobilnummer - skift operatør og behold dit nuværende telefonnummer. Dit nuværende abonnement må ikke længere være i binding.

Abonnementer
Vælg det mobilabonnement, der passer dig bedst. Her finder du aktuel prisinformation.


Bindingsperiode
Bindingsperioden angiver, hvor længe du er bundet til dit abonnement. Husk på at du ikke kan opsige aftalen før din bindingsperiode er udløbet.

Forsikringsvilkår

 • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
 • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
 • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
 • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}
Vil du inkludere en forsikring på dit produkt?
Huawei P20 Pro 128GB Dual Sim Lilla

Forsikringsvilkår

 • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
 • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
 • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
 • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

 • 800 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 428 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 220 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »