Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

HP 934 Blækpatroner  Original Sort C2P19AE Blækpatroner
HP 934 Blækpatroner  Original Sort C2P19AE Blækpatroner

1 / 2

HP 934 Blækpatroner Original Sort C2P19AE Blækpatroner

198 kr.
Rek pris. 198,01 kr.
Bemærk! Denne tekst er maskineoversat.Med de pålidelige resultater af HP blækpatroner, løft din virksomhed ud fra mængden. Specielt udviklede patroner forhindrer blokeringer og korrosion, sikrer sammen med printeren for professionelle resultater og m
  • Original HP-mærkepatron til en optimal udskrivn...
Læs mere
Bemærk! Denne tekst er maskineoversat.

Med de pålidelige resultater af HP blækpatroner, løft din virksomhed ud fra mængden. Specielt udviklede patroner forhindrer blokeringer og korrosion, sikrer sammen med printeren for professionelle resultater og minimere unødvendige genoptryk.

Print skarpe SW udskrifter, der er vandafvisende og tørre med det samme. Fremhæv tekst straks uden at blive smurt. Med ColorLok® papir, der er beregnet til kontorbrug, kan du opnå professionelle resultater, der holder i årtier.

Spild ikke penge på udskrivningsproblemer. Originalt HP pigmentbaseret blæk giver en fremragende pris-ydelses-forhold.

Udskift dine originale HP blækpatroner hurtigt og nemt fra. Vælg den rigtige blækpatron til dine behov. Bestil blækpatroner hurtigt via HP SureSupply Express og drage fordel af gratis og nem genbrug via HP Planet Partners-programmet.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .