Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Hovedtelefoner Gaming STEELSERIES Arctis Prime, stereo, multiplatform, sort
Hovedtelefoner Gaming STEELSERIES Arctis Prime, stereo, multiplatform, sort

1 / 2

Hovedtelefoner Gaming STEELSERIES Arctis Prime, stereo, multiplatform, sort

1.630 kr.
HIGH FIDELITY-LYDDRIVERE Avancerede lyddrivere i høj kvalitet med samme førsteklasses hardware og opsætning som arctisPro er kalibreret til maksimal adskillelse af dele på de højeste niveauer af afspilning, så dine ører tydeligt kan identificere re
Læs mere

HIGH FIDELITY-LYDDRIVERE

Avancerede lyddrivere i høj kvalitet med samme førsteklasses hardware og opsætning som arctisPro er kalibreret til maksimal adskillelse af dele på de højeste niveauer af afspilning, så dine ører tydeligt kan identificere retningsangivelser, afstande og alle lydindikationer derimellem.


LYDFREKVENSOMRÅDE

Højttalerdrivere i høj kvalitet med magneter med høj densitet gengiver en klar lyd op til 40.000 Hz, hvilket er mere end dobbelt så meget som almindelige hovedtelefoner, så du kan høre alle lydene i spillet.


LETVÆGTSKONSTRUKTION AF ALUMINIUMSLEGERING OG STÅL.

Hver komponent er bygget til ekstrem holdbarhed uden ekstra vægt og er omhyggeligt designet med letmetalkomponenter af højeste kvalitet for at overleve den mest intense slitage over tid.


STØJREDUCERENDE ØREPUDER

De førsteklasses ørepuder i blødt læder er designet til både langvarig komfort og støjisolering og giver dig mulighed for at høre mindre baggrundsstøj, så du kan fokusere på dit spil.


DISCORD-CERTIFICERET CLEARCAST-MIKROFON

Den Discord-certificerede ClearCast-mikrofon bruger det samme tovejsdesign, der bruges af besætninger på hangarskibenes flydæk til overlegen støjreduktion, så talekommunikationen er klar og naturlig, når det betyder mest.


KONTROL AF ØRET

Betjening på hjelmen for nemt at justere lydstyrken på farten og slå mikrofonen fra direkte fra hjelmen uden at skulle rode med kablet eller indstillingerne under kamp.


AFTAGELIGT 3,5 MM UNIVERSALKABEL

Det aftagelige 3,5 mm kabel er universelt kompatibelt med alle spilplatforme, herunder pc, Xbox, PlayStation og Switch, og det er aftageligt i begge ender for nem transport og beskyttelse mod kabelskader.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser