Hjemmebiograf

  • Sony HT-RT3 Sort

    Magi från filmens värld Låt dig uppslukas av varje film du tittar på med 5.1-kanaligt s...

    1656 kr
 

Imponer alle med din egen hjemmebiograf

At have en hjemmebiograf med tilhørende komfortabelt sofa arrangement er en drøm for rigtig mange familier, ungkarle og single-kvinder. Et sted, hvor du kan slappe af I bløde, komfortable møbler, med en stor skærm og surround sound, uden at skulle betale en formue hver eneste gang du vil se en ny film. En hjemmebiograf er lidt som at tage biografen med hjem i stuen, i kælderen, på loftet - ethvert sted du kunne forestille dig at have det! Vi har samlet alt det udstyr, du behøver til din egen hjemmebiograf lige her hos CDON.COM, Nordens største varehus. Du kan også få projektor, højtalere og lærred lige ind i soveværelset, hvis du er virkelig TV-glad og vil have det lige ved hånden, hele tiden. Find din hjemmebiograf til en fordelagtig pris, og gør alle glade og tilfredse, når filmen ruller over skærmen. Du kan jo starte med at tage et kig på en Samsung hjemmebiograf, hvis du skal have et godt udgangspunkt. Alle vil stå i kø for at komme hjem til dig og din lille, private filmfremvisning i ny og næ!

Alt du behøver er popcorn og din hjemmebiograf

Drøm om det, og gør drømmen til virkelighed. En hjemmebiograf lyder skønt i teorien, så hvorfor er der ikke flere, der har det? Enkelt nok - folk tror simpelthen, at det er for indviklet, når det i virkeligheden er nemt og ligetil at få sin egen. Find det system og den sammensætning, der bedst opfylder dine behov og krav til teknologien. Der er et væld af kabler, fjernbetjeninger, højttalere og forstærkere at vælge imellem, så sæt det sammen som det passer dig bedst. Med den rette hjemmebiograf vil du sjældent have lyst til at se film andre steder igen. Invester pengene nu, og det eneste du behøver bruge penge på fremover er popcorn til mikroovnen. Du får fyldig, rungende lyd, så oplevelsen bliver meget indlevende og med stort billede, så alle detaljerne kommer med. Med det rette set-up er det næsten som er være med i filmen selv.

Få en hjemmebiograf før dine venner

Vær den første, der gør det. Spring ud i det, og skaf dig og familien den helt rette hjemmebiograf nu. For hvad holder dig egentlig tilbage? Alle ejer et TV nu om dage, men hvorfor ikke få noget endnu sejere, mere anderledes og lækkert i hjemmet? Mærker som Panasonic, Yamaha, Samsung og Philips er bare nogle af dem, du kan vælge imellem, når du skal finde forstærkere og stereo komponenter til opbyggelsen. Det bliver aldrig kedeligt hjemme hos dig, og du vil altid være klar til at underholde dine gæster - eller dig selv, når fredag aften står for døren, og du bare har brug for en aften hjemme. Yndlingsfilmene bliver pludselig endnu bedre, og du kan forstå hvorfor oscar-vindende film vandt i sin tid, når du ser dem på din storskærm. Overvældende, kraftfuldt, hyggeligt og et must for enhver, der holder af at se film. Det eneste du skal finde andetsteds, er måske lige et tæppe at trække for og fra skærmen - for den dramatiske effekt!