Tilbage til toppen
HDMI til SCART-konverter
HDMI til SCART-konverter
HDMI til SCART-konverter
HDMI til SCART-konverter
HDMI til SCART-konverter
HDMI til SCART-konverter
HDMI til SCART-konverter
HDMI til SCART-konverter

1 / 8

HDMI til SCART-konverter

(1 anmeldelse)
137 kr.
Konverterer HDMI til analogt signal: Nu kan du se dine billeder og video fra enheder med HDMI-stik som f.eks. Bærbar computer eller Blu-Ray-afspiller, selv på et ældre tv, VHS / VCR, projektor eller DVD-optager. Adapteren konverterer digitale HDMI
  • Se indhold fra HDMI-kilde på ældre tv
  • Konverterer HDMI / MHL til SCART (CVBS)
  • Understøtter standard tv -formater NTSC og PAL
  • Konverter fra analog til digital signal
  • Kompatibel med HDMI 1.3b og ældre
Læs mere
Konverterer HDMI til analogt signal: Nu kan du se dine billeder og video fra enheder med HDMI-stik som f.eks. Bærbar computer eller Blu-Ray-afspiller, selv på et ældre tv, VHS / VCR, projektor eller DVD-optager. Adapteren konverterer digitale HDMI- og MHL -signaler til analoge SCART (CVBS) signaler.

Brugervenlig signalomformer: Konverteren er meget let at bruge. Plug-and-play tilsluttes direkte, ingen drivere er nødvendigt.

NTSC- og PAL -understøttelse: Denne HDMI til Scart -konverter understøtter standard NTSC- og PAL -tv -formater. Signalomformeren er kompatibel med HDMI 1.3b og ældre. Inklusiv USB-kabel til strømforsyning via computer eller med strømadapter.

 

Specifikationer:

Indgang: 1 x HDMI
Output: 1 x SCART

Inputopløsning: 640x480 @ 60Hz, 800x600 @ 60Hz, 1024x768 @ 60Hz, 1280x720 @ 60Hz, 1280x1024 @ 60Hz, 1360x768 @ 60Hz, 1600x1200 @ 60Hz, 1920x1080 @ 60Hz, 576p / 60Hz, 720p50 / 60Hz, 1080i50 / 60Hz, 1080i50 / 60Hz , 24/25/50 / 59,94 / 60Hz.

Outputformat: PAL, NTSC

Dimensioner: 88 mm x 58 mm x 26 mm

VIGTIGT AT HUSKE: Adapteren konverterer ikke i begge retninger. Denne adapter konverterer fra HDMI til Scart, ikke omvendt. I så fald har du brug for en Scart til HDMI -konverter!

 

Pakken indeholder:

1 x HDMI til SCART-adapter

1 x USB-ladekabel (for tilslutning til en stikkontakt skal du også bruge en vekselstrømsadapter)

1 x brugervejledning

 

Hvad gør en HDMI til SCART-konverter?
HDMI er i dag en af de mest udbredte grænseflader til lyd- og videotransmission; det giver ikke kun en høj opløsning til billede, film og lyd, men også en hurtig overførsel. Men ikke hver husstand har et tv eller anden ønsket skærm med HDMI-indgang. Gamle fjernsyn og andre enheder med SCART-grænseflader er stadig i brug. Derfor opstår spørgsmålet: Kan jeg gøre min HDMI-enhed kompatibel med f.eks. et gammelt tv?

HDMI (High Definition Multimedia Interface) er en grænseflade, der tillader en fuldstændig digital overførsel af lyd og video til en skærm. Det betyder, at både lyd- og videodata skal være i digital form, så et HDMI-kabel kan genkende data og videregive dem til andre enheder.

SCART (Syndicate of Constructeurs d'Appareils) er en ældre grænseflade, der ofte blev brugt i fjernsyn og videobåndoptagere. Den store fordel ved SCART-grænsefladen var, at den understøtter forskellige analoge transmissionsveje, såsom kompositvideo, S-video eller RGB. Men SCART kan ikke håndtere digitale transmissionsmetoder. I modsætning til HDMI-grænsefladen transmitteres her kun analoge signaler, f.eks. fra videobåndoptageren til fjernsynet. Begge signaler - lyd og video - skal derfor være tilgængelige i analog form.

For at SCART-indgangen på en ældre skærm kan behandle de digitale signaler fra en nyere enhed med HDMI-udgang, skal disse først konverteres til analoge signaler. Til dette har du brug for en såkaldt HDMI til SCART-konverter. På grund af inkompatibiliteten mellem analog og digital transmission er et "mekanisk" adapterkabel ikke tilstrækkeligt til at overføre video fra HDMI til SCART, men kræver en enhed, der konverterer signalerne. (Med et standardkabel fra HDMI til SCART er enten kvalitetstabet stort eller transmissionen ville slet ikke fungere.)

Men ved hjælp af en Scart til HDMI-konverter kan alle digitale lyd- og videodata konverteres til analoge. Du skal blot slutte begge enheder til konverteren, og det tager sig af konverteringen af de indgående digitale signaler og analoge output. Med en Scart til HDMI-konverter kan du bekvemt fortsætte med at bruge dine gamle enheder!

]]>

Hurtige fakta

  • Se indhold fra HDMI-kilde på ældre tv
  • Konverterer HDMI / MHL til SCART (CVBS)
  • Understøtter standard tv -formater NTSC og PAL
  • Konverter fra analog til digital signal
  • Kompatibel med HDMI 1.3b og ældre

Identifikation

EAN 7314280032730
S

Solveig

for 2 år siden

Hurtig betjening

Ja, jeg rekommenderer det her produkt