Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Havit F9 Wireless Bluetooth Headphones. Gold.

1 / 1

Havit F9 Wireless Bluetooth Headphones. Gold.

249 kr.

-50%

Rek pris. 499 kr.
Havit F9 Wireless Bluetooth Headphones. Gold.En trådløs oplevelseMed denne høretelefon fra Havit, opnår du den optimale trådløse oplevelse. Med mulighed for at rotere 90 grader er det nemt og enkelt at transportere dine høretelefoner simpelt og sikke
Læs mere

Havit F9 Wireless Bluetooth Headphones. Gold.


En trådløs oplevelse

Med denne høretelefon fra Havit, opnår du den optimale trådløse oplevelse. Med mulighed for at rotere 90 grader er det nemt og enkelt at transportere dine høretelefoner simpelt og sikkert. Indbygget i høretelfonerne er der en mikrofon, hvilket muliggører det at kommunikere uden at skulle lægge høretelefonerne fra sig.

Over-ear

I forhold til så mange andre produkter, så er disse over-ear, hvilket som ordet antyder, betyder at høretelefonerne sidder ud over ørene. Dette betyder at det er muligt at bære dem i timevis uden at få nogle former for smerter.

Ergonomisk design

Med det ultrabløde "memory" skum, er de yderst behagelige. For at få den fulde trådløse oplevelse skal der benyttes Bluetooth. Disse høretelefoner er specialdesignet til at have en ekstra rækkevidde som muliggøre det at benytte disse på fx en arbejdsplads uden at skulle slæbe rundt på sin telefon.Specifikationer:

Product Description Havit F9 - headphones with mic

Product Type Headphones - Bluetooth - wireless

Recommended Use Portable electronics

Color Gold

Headphones Form Factor On-ear

Connectivity Technology Wireless

Wireless Technology Bluetooth

Bluetooth Version Bluetooth 4.1

Audio Specifications Frequency Response 20 - 20000 Hz - Sensitivity 112 dB

Impedance 32 Ohm

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .