Google Home Assistent

Google Home Assistent
Tip en ven
799 kr
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  2-5 arbejdsdage

Sælges af CDON.COM

Dette produkt tilhører og leveres af CDON.COM.

Google Home!


Google Home anvendes sammen med Google Assistent. Det er Google lige til dig - altid tilstede. Sig bare "Hej Google". Så kan du stille spørgsmål eller beden den om at gøre ting. Den kan hjælpe dig med at finde den hurtigste vej til hvor du skal hen - og hvis den ved hvornår du skal være der, kan den hjælpe dig med at komme af sted til tiden.


Opdag hvad assistenten kan gøre


Spil din yndlingsspilleliste på din smartphone, hold dig opdateret på de seneste nyheder, bed assistenten om vejbeskrivelse eller om at caste serier eller videos til fjernsynet med Chromecast*. Google-assistenten vil støtte flere tjenester og smarte enheder med tiden.


Fungerer med dine yndlingstjenester og enheder


youtubespotifynetflixhm-homesverigesicasjmindfullnessacast

 


Din säkerhet kommer först

Din sikkerhed kommer først

Du vælger hvad du vil dele med Google-assistenten. Hvis du beder assistenten om hjælp fra en anden tjeneste, har du stadig kontrol over informationen du deler. Du kan når som helst håndtere eller slette tidligere samtaler med assistenten. 


Højtaler med fantastisk lydgengivelse og mikrofon
Fremstillet med dobbelte 2" højtalerelementer og yderligere dobbelte 2" passive elementer. Du får god spredning på en klar og bas-rig lydgengivelse i forhold til højtalerens størrelse. Uanset om der er meget lyd i din omgivelse, eller om musik spilles højt i højtaleren, hører Google Assistant dig med fantastisk præcision.

Samme musik i alle rum
Støtten for Multiroom-teknologien trådløst over Wi-fi lader dig spille samme underholdning på flere enheder eller for eksempel spillelister i specifikke rum. Da den er kompatibel med flere Google Home højtalere men også med Chromecast Audio samt andre højtalere med integreret Chromecast, bliver underholdningen smartere, men stadig simpel.

Skeln mellem forskellige anvendere i samme husholdning
Med Voice Match integreret kan Google Home genkende forskellige anvenderes stemmer for at give en unik og personlig oplevelse. Du kan blandt andet benytte din spilleliste, kalender, påmindelser og indkøbslister da den nemt genkender anvenderen baseret på stemmen.

Gør hands-free opkald nemmere
Tilsluttet med din smartphone, og når du er i hjemmet kan du bede om at få en valgfri kontakt ringet op for at have en dialog uden at skulle anvende din smartphone.

Mulighed for at slukke mikrofonen
En fysisk knap på bagsiden lader dig slukke for højtalerens funktioner når du ikke vil have at Google Assistant skal kunne høre dig. En enkel knaptrykning for at slukke mikrofonen, og det samme når du vil anvende den igen.

Justér lydstyrken nemt
På højtalerens overside er der en overflade med touch-funktion, som lader dig justere lydstyrken på højtaleren samtidigt med, at du slipper for ekstra knapper og bibeholder det flotte og glatte udseende. Hvis du gør længere tryk på disse overflader, kan du også stoppe og starte det, som spilles højt. 

Kompatibel med Android og iOS
Google Home får al sin funktionalitet med digital stemmeassistance, uanset om du er Android- eller iOS-bruger. Det du skal anvende er softwareversionerne Android 4.4 eller iOS 9.1 eller højere versioner af disse.

Hyggeligt design
Specielt fremstillet for at være plastikbesparende og på trods af dens effektivitet lykkedes det at holde størrelsen og vægten lav. 96,4 mm i diameter, højde på 142,8 mm og dens lave vægt på 477 gram gør dette til en højtaler du nemt placerer hvor du vil have den. Der medfølger også en strømadapter, som har en rækkevidde på 1,8 meter fra stikkontakten. 


Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 238 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 147 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 85 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »