Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
Go-tcha Classic Ur til Pokemon Go - Sort
Go-tcha Classic Ur til Pokemon Go - Sort
Go-tcha Classic Ur til Pokemon Go - Sort
Go-tcha Classic Ur til Pokemon Go - Sort
Go-tcha Classic Ur til Pokemon Go - Sort

1 / 5

Go-tcha Classic Ur til Pokemon Go - Sort

281 kr.

-9%

310 kr.
Nu kommer en opdateret version af den originale Go-tcha til Pokémon! Classic Go-tcha har en større 0,96-tommer farveberøringsskærm end almindelig Go-tcha for en endnu bedre spiloplevelse. Spil Pokémon Go på farten uden at se på din smartphone, kør b
Læs mere
Nu kommer en opdateret version af den originale Go-tcha til Pokémon! Classic Go-tcha har en større 0,96-tommer farveberøringsskærm end almindelig Go-tcha for en endnu bedre spiloplevelse.

Spil Pokémon Go på farten uden at se på din smartphone, kør blot appen på din telefon i baggrunden og tryk på Go-tcha Classic-skærmen, når den giver dig besked om Pokémon og PokéStops i nærheden.
Go-tcha Classic giver farveanimerede advarsler og vibrationsfeedback på skærmen, når Pokémon og PokéStops er tæt på at blive fanget eller genstande, der skal indsamles. Vælg "auto-fangst", og du behøver ikke engang at gøre noget.

Go-tcha Classic vil fange Pokémon og samle PokéStop-genstande til dig. Med det genopladelige batteri tilslutter du blot det magnetiske opladerkabel og tilslutter til enhver USB-opladerport.

Funktioner
  • Fang Gen I-VI Pokémon
  • Saml Pokéstop-genstande såsom Pokéballs, bær og mere
  • "Auto-fangst" tilstand
  • Farve berøringsskærm
  • Animeret grafik
  • Vibrationsrespons
Kræver:
  • Pokémon Go mobilspil-app
  • Enheden kræver en Bluetooth lavenergikompatibel smartphone
Kompatibel med iOS 12 eller nyere installeret. Kompatibel med Android-enheder med 2 GB RAM eller mere, Bluetooth Smart (Bluetooth Ver. 4.0 eller nyere) og Android Ver. 5.0 eller højere installeret.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser