Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

GIGABYTE AORUS GeForce RTX 3060 ELITE 12 GB GDDR6 192-bit grafikkort
GIGABYTE AORUS GeForce RTX 3060 ELITE 12 GB GDDR6 192-bit grafikkort
GIGABYTE AORUS GeForce RTX 3060 ELITE 12 GB GDDR6 192-bit grafikkort
GIGABYTE AORUS GeForce RTX 3060 ELITE 12 GB GDDR6 192-bit grafikkort

1 / 4

GIGABYTE AORUS GeForce RTX 3060 ELITE 12 GB GDDR6 192-bit grafikkort

8783 kr.
Rek pris. 8924 kr.
NVIDIA Ampere-arkitektur Den nye NVIDIA Ampere-arkitektur giver den ultimative spiloplevelse med avancerede Ray Tracing-kerner og højere ydeevne til tredjegenerations Tensor-kerner. DIRECTX 12 ULTIMATIV Udviklere kan nu tilføje endnu flere fan
Læs mere

NVIDIA Ampere-arkitektur

Den nye NVIDIA Ampere-arkitektur giver den ultimative spiloplevelse med avancerede Ray Tracing-kerner og højere ydeevne til tredjegenerations Tensor-kerner.


DIRECTX 12 ULTIMATIV

Udviklere kan nu tilføje endnu flere fantastiske grafiske effekter til Microsoft Windows-baserede videospil. GeForce RTX-grafikkort tilbyder avancerede DX12-funktioner som ray tracing og skygge med variabel hastighed, hvilket bringer spil til live med ultrarealistiske visuelle effekter og hurtigere billedhastigheder.


PRÆSTATION

GeForce RTX™ 3060 med 12G-hukommelse og 360 GB/s hukommelsesbåndbredde, har 3584 CUDA® kerner, 2. generations raytracingkerner og tredjegenerations tensorkerner, der kører parallelt. Det er den bedste løsning for dem, der spiller, skaber netværk og udvikler AI-teknologi.


METAL BAGPLADE

Metal bagpladen giver ikke kun en æstetisk tiltalende form, men styrker også grafikkortets struktur for at give fuldstændig beskyttelse.


DUAL BIOS

Lydløs tilstand giver en mere støjsvag oplevelse. Modeskiftet kræver en genstart for at træde i kraft. OC-tilstand er underforstået.


EFFEKTINDIKATORER

Når der er en afvigelse i strømforsyningen, advarer indikatoren spillerne med et blinkende lys.


gigabyte aorus geforce rtx 3060 elite grafikkort billede negativebyte aorus geforce rtx 3060 elite grafikkort billede


EXCELLENCE

Fremragende kredsløbsdesign med førsteklasses materialer maksimerer ikke kun GPU-kvalitet, men giver også stabil og langvarig drift.


EKSTREM OVERCLOCKING

Grafikkortet bruger en højere effekt fase design til at tillade MOSFET at fungere ved en lavere temperatur, samt beskyttelse mod over-temperatur og belastning balancering for hver MOSFET.


ULTRA-HOLDBAR

Ultra Durable certificerede induktorer og kondensatorer giver fremragende ydeevne og længere systemlevetid.


PCB-DESIGN

Den fuldautomatiske produktionsproces sikrer overlegen pcb kvalitet og eliminerer de skarpe fremspringende loddekontakter, der findes på konventionelle PCB-overflader. Dette brugervenlige design forhindrer dig i at skære i dine hænder eller beskadige komponenter, mens du bygger.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme