GARMIN FENIX 5S CARRARA WHITE GPS WATCH WW

Tip en ven
3493 kr I øjeblikket udsolgt

Sælges af CDON.COM

Du kan aktivere din overvågning ved at skrive din e-mailadresse ind forneden og klikke på ’Overvåg’. Vi sender dig en meddelelse, så snart produktet kan bestilles.

 • Kompakt GPS-multisportsur i mindre design (42 mm) med Garmin Elevate håndledsbaseret pulsteknologi
 • Steel Grip-design med EXO-antenne i rustfrit stål integreret i urkransen og bagside i smedet stål for optimal performance under krævende forhold
 • Forudindlæste aktivitetsprofiler til alle dine sportsaktiviteter og outdoor-eventyr
 • Hav de vigtigste data lige ved hånden med en performance-widget, der viser træningseffekt og -fremskridt
 • Connectede funktioner omfatter Smart Notifications, automatisk overførsel til Garmin Connect online-træningsunivers og personlig tilpasning med gratis urskiver og apps fra Garmin Connect IQ Store
 • Outdoor-sensorer som GPS- og GLONASS-satellitpositionering, trykhøjdemåler, treakset kompas med gyroskop
fēnix 5S Sapphire Edition tilføjer et ridsefast safirglas af høj kvalitet, Wi-Fi-understøttelse til automatisk synkronisering med Garmin Connect og en ekstra QuickFit silikoneurrem.
Slå resultatet fra i går - hele dagen - hver dag. fēnix 5S er et GPS-multisportsur i topklasse - i et lettere, slankere og mindre design - med håndledsbaseret pulsmåling, avancerede træningsfunktioner og udskiftelige remme, så du hurtigt kan skifte mellem job og træning. Uanset hvilken sport du dyrker, så er fēnix 5S den perfekte træningsmakker takket være indbyggede aktivitetsprofiler og avancerede performancedata, så du bedre kan kontrollere din træningseffektivitet, samt Smart Notifications.
 • Iøjnefaldende design, intens ydeevne
  Én størrelse passer ikke til alle. fēnix 5S (42 mm) er perfekt til dig, der ønsker et mindre ur og/eller har et smalt håndled. Uret er samtidigt spækket med alle de avancerede træningsfunktioner, som fēnix er kendt for. Uret har et slankt atletisk design i høj kvalitet med en EXO-antenne i rustfrit stål integreret i urkransen og en bagside i smedet stål for optimal performance under krævende forhold (vandtæt ned til 100 meter). fēnix 5S er det perfekte valg både til dine æstetiske og atletiske ambitioner.
 • Fremragende læsbarhed på farten
  Det altid tændte Garmin Chroma Display i fuld farve og høj opløsning sikrer altid en fantastisk læsbarhed. fēnix 5S har et 1,1" display med transflektiv teknologi, der reflekterer og udsender lyset samtidig, hvilket gør urskiven endnu lettere læselig i stærkt sollys. fēnix 5S Sapphire Edition tilføjer desuden et ridsefast safirglas af høj kvalitet.
 • Håndledsbaseret pulsmåling
  For at give den ambitiøse atlet den ultimative frihed har fēnix 5S Garmin Elevate håndledsbaseret pulsteknologi, så du kan holde øje med pulsen uden at skulle bære en brystrem. Med den nye, fuldt integrerede Garmin Elevate pulsmåler på håndleddet kan du når som helst styre træningens intensitet og registrere daglige aktiviteter med pulsmåling døgnet rundt for at få mere nøjagtige oplysninger om forbrændte kalorier.
 • Alt det du skal vide om din træning
  Dit mål om hele tiden at forbedre dine resultater driver dig gennem utallige timers træning. fēnix 5S's nye performance-widget gemmer alle de data, du skal bruge, på ét sted, så det er nemmere at følge din form og træne mere effektivt.
 • Intensiver dit løb
  Du kan nu gå et skridt videre med dine løbedata. Garmin træningsfunktioner, som holder øje med udvidede, fysiologiske målinger og avanceret løbedynamik, kan være med til at forbedre din form og dine samlede resultater. Målingerne omfatter Performance Condition, der sammenligner din aktuelle form med din gennemsnitlige form, løbekadence og skridtlængde. Gør hver eneste løbetur til en personlig udfordring, konkurrer mod andre på Strava Live Segments, få besked om segmentstarter og -afslutninger, få vist de bedste placeringer, og se, hvordan din aktuelle indsats er i forhold til din personlige rekord.
 • Løb vertikalt
  fēnix 5S leveres forudindlæst med funktioner, der gør en forskel på stierne. Funktionen automatisk skift mellem klatring/løb sikrer, at du får de rigtige data i de rigtige omgivelser. Den registrerer tempo og distance, når du løber i fladt terræn, og skifter automatisk til akkumuleret opstigning og lodret hastighed, når du begynder at klatre. Til ekstremløberen har fēnix 5S en særlig funktion, der giver en batterilevetid på op til 35 timer i den gyro-baserede UltraTrac-tilstand.
 • Et sandt multisportstalent
  fēnix 5S er den perfekte makker til alle former for multisportsatleter. Brug dedikerede aktivitetsprofiler til swim-run, eller opret den multisportsprofil, der passer til din træningsrutine og løbsdag. Skift nemt fra én aktivitet til den næste ved blot ét tryk på en knap for at sikre, at alle dine træningsmellemtider medtages.
 • Uret til alle former for sport
  Ud over løbefunktioner har fēnix 5S også dedikerede funktioner, der understøtter cykling, svømmetræning, skiløb, golf og padlesport, herunder SUP (Stand-Up Paddle Boarding) og roning. Til cykling understøtter fēnix 5S hastighed og distance samt al cykledynamik, når det parres med en effektmåler (ekstraudstyr), og til svømmere registrerer uret distance, antal svømmetag med mere. Ski/board-tilstand giver hastighed, distance, lodret fald samt en automatisk løbstæller lige ved hånden. Padlesport-tilstand omfatter antal åretag, åretagshastighed samt distance pr. åretag. Golftilstand giver dig afstand til forkant, center og bagkant af greenen for de golfbaner, du har downloadet fra Garmin Connect - og tilføjer Stat Tracking (fairwayslag osv.), Green View (greenvisning), AutoShot-registrering og automatisk opmåling.
 • Find dine egne veje med outdoor-navigation
  fēnix 5S leder dig sikkert på og uden for den slagne vej ved at kombinere GPS/GLONASS-positionering, avancerede sensorer og velkendte Garmin navigationsfunktioner som TracBack . For at give de mest nøjagtige oplysninger kalibreres enhedens sensorer automatisk ved hjælp af GPS. Den indbyggede højdemåler angiver højdedata, så du præcist kan overvåge opstigning og nedstigning, mens termometeret og barometeret anvendes til at forudsige vejrforandringer ved at vise kortvarige udsving i lufttrykket. Det treaksede, elektroniske kompas holder din kurs, uanset om du bevæger dig eller ej.
 • Så mange måder at være forbundet på
  fēnix 5S understøtter Smart Notifications, når uret parres med en kompatibel mobilenhed. Modtag e-mails, sms'er og notifikationer direkte på uret.
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

 • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
 • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
 • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
 • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

 • 687 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 371 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 193 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »