Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Epson EcoTank ET-14000

1 / 1

Epson EcoTank ET-14000

5834 kr.
Med blæk til tusindvis af sider får du den laveste pris på A3 pr. side på markedet. Denne EcoTank-printer til A3+ udskriver store mængder til en ultralav pris, takket være dens blækbeholdere med ultrahøj kapacitet. Den økonomiske ET-14000 - uden prob
 • Sig farvel til blækpatroner
 • Ultraøkonomisk udskrivning i op til A3+
 • Hurtige resultater i høj kvalitet
Læs mere
Med blæk til tusindvis af sider får du den laveste pris på A3 pr. side på markedet. Denne EcoTank-printer til A3+ udskriver store mængder til en ultralav pris, takket være dens blækbeholdere med ultrahøj kapacitet. Den økonomiske ET-14000 - uden problemer og uden overraskelser - kunne ikke være nemmere at vedligeholde.
 • Sig farvel til blækpatroner
  Stjernen ET-14000 er seriens nyudviklede, integrerede beholdersystem med ultrahøj kapacitet, som fuldstændigt fjerner behovet for blækpatroner. Faktisk er ET-14000 udstyret med to sorte blækbeholdere, hvilket betyder endnu færre problemer og meget mere udskrivning mellem genopfyldninger end med andre inkjetprintere. I stedet for blækpatroner har ET-14000 to sorte blækflasker i kassen, udover dens sæt med 70 ml-blækflasker med originalt Epson farveblæk. Blækflaskerne gør det nemt, rent og hurtigt at fylde blækbeholderne.
 • Ultraøkonomisk udskrivning i op til A3+
  De medfølgende blækflasker kan udskrive op til 7.100 sider i sort-hvid og 5.700 sider i farver til den laveste pris for A3-udskrifter pr. side på markedet.
 • Hurtige resultater i høj kvalitet
  ET-14000 bruger Epsons egen Micro Piezo-teknologi til fremragende udskrifter i professionel kvalitet. Desuden hjælper brugen af to sorte blækbeholdere med at sætte skub i udskrivningshastigheden. Udskrifter i sort-hvid leveres ved en hastighed på 15 sider pr. minut, mens den kan udskrive 5,5 farvesider pr. minut.

Hurtige fakta

 • Sig farvel til blækpatroner
 • Ultraøkonomisk udskrivning i op til A3+
 • Hurtige resultater i høj kvalitet
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .