Tilbage til toppen
Professionel Doppler | Baby hjerterytme monitor Baby hjertefrekvensdetektor | Baby Heart Monitor | Lyserød

1 / 1

Professionel Doppler | Baby hjerterytme monitor Baby hjertefrekvensdetektor | Baby Heart Monitor | Lyserød

409 kr.
Der er intet så specielt som din graviditet, og du er nysgerrig hver dag, hvordan din baby vil se ud, og hvad han/hun laver. For at gøre denne periode endnu sjovere, kan du nemt lytte til hjerteslag af din baby med Doppleren. plus og minus po
Læs mere

Der er intet så specielt som din graviditet, og du er nysgerrig hver dag, hvordan din baby vil se ud, og hvad han/hun laver. For at gøre denne periode endnu sjovere, kan du nemt lytte til hjerteslag af din baby med Doppleren.

plus og minus point

+ lyt til din babys hjerteslag i din mave
+ klar display
+ at lytte via hovedtelefoner eller på Taleren
Batterier og hovedtelefoner er ikke inkluderet

Produktbeskrivelse

Denne hjerterytme til under graviditet sikrer, at du går til det på ethvert tidspunkt af Dag kan du lytte til det bankende hjerte. Det er også muligt at læse hjerteslag på din baby enheden. Hjertefrekvensmonitoren kan bruges fra den 16. uge under din graviditet.

måleren fungerer på grundlag af lydbølger. Disse lydbølger er selvfølgelig sikre og ikke skadelige for din baby.

Vi får undertiden at vide, at folk er chokeret, hvis de ikke straks hører hjertet. Dette skyldes, at du ikke holder Doppler på det rigtige sted. Bliv ved med at bevæge sonden langsomt over din mave for at finde din babys hjerteslag.

Du kan lytte til hjerterytmene via hovedtelefoner eller via højttaleren på hjerterytmen. Vi anbefaler at gøre dette med hovedtelefoner. Gennem hovedtelefoner hører du hjertet bedre, og du vil ikke blive generet af omgivende lyde.

at vide, hvorfor hjerterytmen er en bestseller?

Let at bruge Dette produkt er let at bruge til alle. I begyndelsen skal du søge omhyggeligt, men efter flere gange fandt du hurtigt hjerterytmen.
Lyt til din lille med pulsmåleren hver dag kan du nyde din baby hver dag, mens han/hun stadig er i din mave.
midtgangsspsp; Denne enhed bruger lydbølger til at måle hjerteslag. Brugen af ??lydbølger er ikke skadelig og sikker.
kompakt Du kan nemt lægge måleren i din taske. Dette giver dig mulighed for at lytte til hjerteslag på din lille spir, hvor du vil. M være artikler at opfylde. Kvalitet er derfor af største vigtighed, og vi synes, det er vigtigt, at alle optimalt kan nyde den nyeste teknologi. M > Vægt: 225g

Pakkekapacitet:

1 x pulsmåler til graviditet


Identifikation

EAN 6091645112108
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser