Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Flere tilbud end nogensinde før! 21. Nov - 1. dec Se alle deals
Desktop System Gaming MYRIA Vision V32 Drevet af Asus, Intel Core i7-9700K op til 4,9 GHz, 32GB, 480GB SSD, NVIDIA GeForce RTX 2060 6GB, Ubunt
Desktop System Gaming MYRIA Vision V32 Drevet af Asus, Intel Core i7-9700K op til 4,9 GHz, 32GB, 480GB SSD, NVIDIA GeForce RTX 2060 6GB, Ubunt

1 / 2

Desktop System Gaming MYRIA Vision V32 Drevet af Asus, Intel Core i7-9700K op til 4,9 GHz, 32GB, 480GB SSD, NVIDIA GeForce RTX 2060 6GB, Ubunt

15715 kr.
MYRIA VISION V32 PC-SYSTEMEr du en ivrig gambler? Det gør vi også! Af denne grund byder vi dig velkommen med de nyeste myria desktops udstyret med den nyeste generation komponenter, som opfylder både dine krav og de stadig mere sultne spil i form af
Læs mere

MYRIA VISION V32 PC-SYSTEM

Er du en ivrig gambler? Det gør vi også! Af denne grund byder vi dig velkommen med de nyeste myria desktops udstyret med den nyeste generation komponenter, som opfylder både dine krav og de stadig mere sultne spil i form af ressourcer.


Nu ændre den gamle computer på en ny MYRIA desktop, og du kan glemme alt om de lave indstillinger fra nu af! Gå til ULTRA niveau!


Kan du lide at livestreame? Vidunderligt! Processorer, grafikkort og rammer i vores systemer er mere end i stand til at give dig mulighed for at streame live spil fra dit yndlingsspil med en FULL HD-opløsning.PR OVER YDEEVNEN FOR DE NYE INTEL CORE GENERAL-PROCESSORER 9

De nye Stationære Intel Core Generation 9-processorer – den mest kraftfulde generation af Intel Core-processorer til stationære computere. Uanset om du er en spiller, der leder efter en fantastisk spiloplevelse, eller du er en skaber, der er klar til at oprette og dele mere med mindre ventetid, er denne nye generation af processorer klar til at tage dig til det nye niveau.


Den nye generation af Intel Core-processorer til stationære pc'er tilbyder:


En række processorer, herunder den første Intel® Core 9 i9-processor på computeren, er låst op.

Hurtige data, når de kombineres med Intel® Optane Memory ™ for at hente de data, du bruger mest, til et hurtigt systemrespons.

Understøttelse af DDR4 RAM-teknologi, som gør det muligt for systemer at have op til 64 GB hukommelse og op til 2666 MT/s hukommelsesoverførselshastigheder.

Understøttelse af Intel® Z390-chipsæt, der omfatter uovertruffen tilslutning til alle dine enheder med integreret understøttelse af USB 3.1 Gen 2, Intel® Wireless-AC og Gigabit Wi-Fi-hastighed.

Kompatibel med Intel® 300-seriens chipsæt.


NVIDIA GEFORCE RTX SUPER

Nu har den nye GeForce RTX SUPER-serie flere kerner og højere frekvenser, hvilket giver dig 25% højere ydeevne end de originale modeller i RTX 20. Det er tid til at udstyre dig selv og få superkræfter.


Ray-tracing er den eftertragtede teknologi til spilgrafik, der simulerer lysets fysiske adfærd for at give ekstremt realistiske filmkvalitetsvisningsteknikker, selv til spil med intense visuelle krav.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter