Creative Muvo 2C Blue Portable BT

Creative Muvo 2C Blue Portable BT
Tip en ven
266 kr I øjeblikket udsolgt

-19%

Ord. pris 329 kr

Sælges af CDON.COM

Du kan aktivere din overvågning ved at skrive din e-mailadresse ind forneden og klikke på ’Overvåg’. Vi sender dig en meddelelse, så snart produktet kan bestilles.

CREATIVE


Muvo 2cBluetooth højttaler med MP3-afspiller i håndfladestørrelse, der er modstandsdygtig over for vand


For de unge, vilde og frie

Med en ydre skal, der er modstandsdygtig over for vand, kan du tage den håndfladestore Creative MUVO 2c med dine episke melodier gennem dit livs eventyr. Med en 6-timers batteritid og en størrelse, der passer i din hule hånd, kan du afspille din musik højt, mens du er ude for at vifte med ørerne. Det er nemt at oprette forbindelse til MUVO 2c. Du skal blot oprette forbindelse via en række inputkilder, herunder Bluetooth-forbindelse. Du kan også oprette forbindelsetil to MUVO 2c-højttalere trådløst for at nyde en bredere stereooplevelse og en større lydydelse.


Episk afspilningsliste til dit næste eventyr

Vær kurator for en episk afspilningsliste, der kan få dig gennem dine eventyr. MUVO 2c er IP66-certificeret for modstandsdygtighed over for vand og støv. Så intet sprøjt kan ødelægge fest ved poolen. Selv når du er ude at rejse væk fra alfarvej, kan intet støv heller ikke forstyrre din spontanitet.


Tag din musik med dig over alt

En beskeden vægt på 159 g (5,6 oz) betyder at MUVO 2c ikke vil tynge dig. Fordi den er let og transportabel, kan du bare tage den med og komme i gang med dine eventyr.

Stor lyd, lille pakke

MUVO 2c huser en overdimensioneret passiv radiator til at sikre stor basgengivelse. Med en internt justeret højttalerenhed, kan du regne med denne lækre højttaler, der leverer en lyd med fylde og styrke, hvor end du går.Festen fortsætter

Med en indbygget 650 mAh Li-ion-batteri, kan du afspille musik non-stop i 6 timer1. Og det bedste er, er festen ikke stopper, selv når batteriet løber fladt. Du kan oplade den via micro USB-kablet til flere timers nydelse.Befri dig selv fra kabler 

Oprettelse af forbindelse for intelligente enhed til MUVO 2c er en barneleg. Dan par for din smartphone via Bluetooth og sæt din musik fri.DEL DIN MUSIK MED ET BREDERE LYDBILLEDE I STEREO 

Tal om at have en stor lyd. Den mægtige MUVO 2c er designet med Wireless Link stereo-teknologi, der lader dig tilslutte to MUVO 2c højttalere2 sammen. Sammen med dine venner, kan du nyde den vidtstrakte lyd, der kommer fra to kompakte højttalere.


Afspiller tusindvis af sange uden en intelligent enhed 

Får du ikke nok kraft til dine intelligente enheder? MUVO 2c kommer med sin indbyggede MP3-afspiller, der lader dig overføre sange til et microSD-kort uden fylde pladsen på dine intelligente enheder. Med understøttelse af højkvalitetslydformater, herunder FLAC og WAV, WMA og MP3 formater3, er dine lyttebehov godt dækket.


Det er også en højttalertelefon 

Mens din smartphone deler internet via Bluetooth, fungerer MUVO 2c som en højttalertelefon, der lader dig skifte mellem dine opkald og musik. Så du ikke behøver igen at gå glip af et andet opkald!Tilpas din lyd På din måde 

USB-lydport kan overraske dig med en bedre lyd end du forventer. Opret forbindelse til MUVO 2c via USB-porten, og giv din lytteoplevelse et personligt præg med Sound Blaster Control Panel. Med adgang til en bred vifte af justeringsparametre, kan du tilpasse dine lydprofiler som du vil.
For ekstra alsidighed er MUVO 2c også en microSD-kortlæser, der lader dig flytte din musik, video eller personoplysninger mellem din pc og hukommelseskort4.
 1. Faktisk batterilevetid afhænger af brug, indstillinger og miljøforhold.

 2. Kun tilgængelig, når din lydkilde er tilsluttet via Bluetooth.

 3. Understøtter MP3 og WMA op til 320 kbps. Understøtter ikke WMA Pro/Lossless.

 4. Denne indstilling fungerer kun, når højttaleren er slukket.Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

 • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
 • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
 • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
 • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

 • 149 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 102 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 63 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »