Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Broadlink TC3-EU-1 Smart knap WiFi - 1 kanal
Broadlink TC3-EU-1 Smart knap WiFi - 1 kanal
Broadlink TC3-EU-1 Smart knap WiFi - 1 kanal
Broadlink TC3-EU-1 Smart knap WiFi - 1 kanal
Broadlink TC3-EU-1 Smart knap WiFi - 1 kanal

1 / 5

Broadlink TC3-EU-1 Smart knap WiFi - 1 kanal

309 kr.

-14%

Rek pris. 359 kr.
En hvid smart knap TC3-EU-1 fra Broadlink, der kan gøre dit smarte hjem endnu mere behageligt. Denne smarte knap giver dig mulighed for at fjernstyre dine lys ved hjælp af en app, og takket være kompatibilitet med Amazon Alexa og Google Assistant ka
Læs mere
En hvid smart knap TC3-EU-1 fra Broadlink, der kan gøre dit smarte hjem endnu mere behageligt. Denne smarte knap giver dig mulighed for at fjernstyre dine lys ved hjælp af en app, og takket være kompatibilitet med Amazon Alexa og Google Assistant kan du også styre dem med stemmekommandoer. Denne knap er ekstremt nem at installere og bruge. Den fungerer også godt som en universel kontrol - konfigurer blot dens knapper til at reagere, som du vil have dem til! For at kunne bruge alle de funktioner, som enheden tilbyder, skal du købe en smart hub eller et smart hub switch sæt.

Nu kan du fjernstyre din belysning, uanset hvor du er, derhjemme, på arbejdet, på en café eller på ferie i udlandet. Bare tag fat i din smartphone og start Broadlink-appen. Du behøver ikke længere bekymre dig, hvis du glemmer at slukke lyset, inden du går hjemmefra. Med blot et par klik kan du løse sådanne problemer!

Hvis du ikke har din smartphone lige ved hånden, eller måske ikke kan få adgang til den, mens du vasker op eller lignende, er der ikke noget problem! Broadlink-switchen fungerer sammen med Google og Alexa smarte assistenter, hvilket betyder, at du også kan styre den med din stemme. Giv en simpel kommando og se, hvordan dit lys ændrer sig for dig!

Smart-knappen giver dig også mulighed for at oprette detaljerede tidsplaner for de lamper, der er parret med den. Få lyset til at tænde automatisk om morgenen og gå ud, når du går på arbejde. Kommer du hjem på samme tid hver dag, kan du indstille din lampe, så den lyser hver dag lige i tide, når du kommer hjem. Eller at lyset går ud efter en tid, hvor man ved, at børnene er faldet i søvn.

Nu vil dit smarte hjem passe endnu bedre til dine behov. Den smarte knap giver dig mulighed for at lave komplekse scenarier, som du så kan aktivere med for eksempel den korrekte stemmekommando. Få din stemmeassistent til at tænde lyset og starte kaffemaskinen, når du siger hej om morgenen - det eneste, der skal til, er blot et par ord!

Den smarte knap er IFTTT-kompatibel, så du kan skabe komplekse scener ved hjælp af yderligere enheder og sensorer, der kan købes separat. Programmer din lampe, så den tænder automatisk, når du træder ind i dit hjem eller går ud, når du går i seng – der er mange muligheder!

Denne smarte knap er ikke kun velegnet til styring af lys! Du kan frit programmere produktets knapper, så et tryk på dem udløser en bestemt enhed eller aktiverer en bestemt scene. Udnyt denne mulighed for at forvandle din enhed til en universel kontrol og nyd endnu mere bekvem håndtering af dit smarte hjemsystem.

I modsætning til andre smarte Wi-Fi-enheder kræver denne type enhed ikke et neutralt kabel, så det kan passe ind i ethvert hjem. Dens modulære design gør den fantastisk nem at installere. Switchen garanterer også brugersikkerhed - den overholder CE- og RoHS-standarder, som bekræftet af passende certifikater. Den er også kendetegnet ved elegant design og enestående holdbarhed.

Model: TC3-EU-1
Produktstørrelse: 86 x 86 x 36,2 mm
Farve: Hvid
Standard: 1-gang
Indgang: AC 220-240V 50 / 60Hz
Max belastning (hver tråd): 100W (LED eller CFL) / 200W (pære)
Arbejdstemperatur: 0-40 °C
Arbejdsrelateret luftfugtighed: ≤80 %
Forbindelse: Wi-Fi 802.11 b/g/n (2,4 GHz)
Understøttede systemer: iOS 9.0, Android 4.1 eller nyere
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme