Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Bosto Bærbar Tegneplade 15,6" LCD

(0)
Skrive en anmeldelse
-40%
Bosto Bærbar Tegneplade 15,6" LCD
Bosto Bærbar Tegneplade 15,6" LCD
Bosto Bærbar Tegneplade 15,6" LCD
Bosto Bærbar Tegneplade 15,6" LCD
Bosto Bærbar Tegneplade 15,6" LCD
Bosto Bærbar Tegneplade 15,6" LCD
Bosto Bærbar Tegneplade 15,6" LCD
2399 kr.
Vejledende pris: 3995 kr.
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Expressleverance
    3-6 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af 24H Shop Danmark

Overvåg prisen på produktet

Bærbar Bosto-tegneplade med 15,6" LCD og interaktiv styluspen

Robust konstruktion og enkel at anvende, Med et skridsikkert design, et stativ der kan justeres i højden for at sikre en bedre betragtnings- og tegnevinkel og støtte for højre- / venstrehånds brug. Med et ergonomisk design på pennen for at gøre den behagelig at holde på i længere perioder.

Enkel tilslutning og høj kompatibilitet: HD & Type-C 2-i-1 tilslutningskabel som forbedrer overførselshastigheden og sætter en stopper for den pinlige tegneforsinkelse!

Mere præcis markørpositionering: ultratyndt indrammet glas mindsker mellemrummet mellem glas og skærm, forbedrer kontrollen for trykgenkendelse og mindsker visuel afvigelse. Mindsker ligeledes den irriterende følelse af at tegne på en grafisk tavlecomputer, hvilket gør skrive- og tegneoplevelsen endnu bedre.

Praktisk tilbehør: leverer med 20 stk. pennespidser, en tipfjerner, en penneholder, en rengøringsklud, en USB-skive med indstillings-driver og engelsk hurtigguide for enkel installation, en handske for at mindske friktionen mellem din hånd og overfladen samt et filtbeskyttende etui der gør det let og praktisk at bære enheden rundt.

- Displayeffekt: H-IPS LCD-skærm
- 15,6 tommer stort aktivt tegneområde
- 1920 x 1080 høj opløsning
- 16,7M rigelig farvedybde
- Kontrastforhold 1000: 1
- 230 cd / ㎡ lysstyrke og 178° synsvinkel
- Batterifri Styluspen med ultrafølsom passiv teknik og trykniveau på 8192, 8 ms hurtig svarfrekvens, maks. 15 mm genkendelseshøjde, 0,25 mm nøjagtighed

- Kompatibel med Windows XP SP3 / Windows Vista SP2 / Windows 7 (32/64 bit) / Windows 8 / Mac OS eller højere, velegnet til Ai / PS / BOSTO / Pr / Ae / FI / Br og større grafisk software.

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.