Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Levering inden jul? Du ser produktets leveringstid under ”Læg i kurven”
BMW Timing værktøj Dobbelt Vanos M52TU M54 M56 klinge 8pcs

1 / 1

BMW Timing værktøj Dobbelt Vanos M52TU M54 M56 klinge 8pcs

(1 anmeldelse)
1709,05 kr.

-32%

Rek pris. 2499 kr.
Anvendelse: Master værktøj, der giver et omfattende sæt af værktøjer til at udføre knastaksel + VANOS timingen af ​​M52TU, M54, M56 motorer. værktøjer er også ikke knastaksel timing VANOS motorer (M42, M44, M50, M52, og MS50US S52US). Indeholder: Jus
Læs mere
Anvendelse: Master værktøj, der giver et omfattende sæt af værktøjer til at udføre knastaksel + VANOS timingen af ​​M52TU, M54, M56 motorer.

værktøjer er også ikke knastaksel timing VANOS motorer (M42, M44, M50, M52, og MS50US S52US). Indeholder: Justering Jig

kædehjulssystem Jig

Stiv kædestrammer

Kædestrammer Lås Pin

VANOS trykluft-forbindelse

Knastaksel Locking spil

Top Dead Centre pin

VANOS Turning Wrench Feature: Designet til korrekt align og lås knastaksel i TDC

Lavet af tunge stål og aluminium lys, holdbare og bærbare

Med en rød taske til blot at opbevaring og transport af Garanti Detaljer: Alle Maxpeedingrods produkter er garanteret, og garantien er udsat for forskellige objekter (medmindre andet er angivet).

Hvis du har et problem med vores produkt, kontakt os via e-mail først.

Nærmere oplysninger om garantien er følgende:

Hvis produktet bliver defekt i garantiperioden på grund af usammenhængende med dine handlinger, udeladelser eller misbrug af produkterne, skal du underrette os skriftligt og / eller ved at udfylde en garanti ansøgningsformular (herunder en beskrivelse af fejlen) og returnere sådan varer til os. Sådanne varer bør følges tilbagesendelsesprocessen og returneres til fabrikanten til eftersyn, afprøvning og inspektion, og producenten vil ikke arrangere indsamlingen af ​​produktet. Baseret på producentens mening, får vi en rimelig mulighed og ressourcer til at undersøge eventuelle krav om garanti.ovennævnte garanti er givet ved os, forudsat at du har noget ansvar for eventuelle fejl, der opstår slitage, forsætlig skade, uagtsomhed, manipulation med varerne, forkert installation af varen ved dig og / eller tredjemand, unormale arbejdsforhold, undladelse af at følge vores og / eller gods producentens anvisninger (mundtlig eller skriftlig), misbrug eller ændring eller reparation af varen uden vores godkendelse.