Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

BLACKVUE Bilkamera DR750S-2CH IR Truck

3859 kr.
Vejledende pris: 3999 kr.
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    3-5 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Teknikproffset Nordic AB

Overvåg prisen på produktet

Bilkamera DR750S 2CH IR Truck

• Det perfekte bilkamera til lastbiler og tunge køretøjer
• Installer (nemt) og glem
• Parkeringstilstand
• Sikker hukommelsesstyring
• Håndter videoklip enkelt med BlackVue App og Viewer
• Kontroller din bil hvor som helst, når som helst med BlackVue Over the Cloud.

Det perfekte bilkamera til lastbiler og tunge køretøjer
Det eksterne vandtætte bagkamera med indbyggede IR-pærer og op til 20m koaksialkabel er ideel til de fleste store køretøjer. Fang detaljeret video af dit køretøjs forreste omgivelser med 1080p Full HD 60FPS og bag med 1080p Full HD 30FPS. Frontkameraet har en 139 graders vinkel og en ny Sony STARVIS CMOS-sensor, og det bageste kamera har en 120 graders synsvinkel og 2,1 MP CMOS sensor, forbedret med 6 IR pærer for klarhed i totalt mørke. Installer (nemt) og glem
BlackVue bilkameraer er meget nemme at installere. Fastgør frontenheden til forruden bag bakspejlet med det medfølgende dobbeltsidede tape. På denne måde er bilkameraet usynligt for førerens øje. Bagkameraet kan monteres eksternt bagtil på køretøjet og tilsluttes til frontenheden med det medfølgende videokabel.
Sæt netledningen i cigaretstikket/tilbehørsstikket på dit køretøj, og start automatisk optagelsen når du tænder tændingen (ingen knap er påkrævet). Vel installeret kan du glemme det, vel vidende at det vil registrere alt pålideligt.

Parkeringstilstand
Din BlackVue kan beskytte din bil mens du er væk. I parkeringstilstand overvåger bilkameraet dit parkerede køretøj, optager videoklip når det registrerer bevægelse eller påvirkning. Takket være videobufferen optages der et par sekunder før det som får optagelsen til at starte. Du har brug for en Power Magic Pro, Power Magic-batteripakke eller Power Magic Ultra-batteri (Bemærk: Ultra-batteri er ikke kompatibelt med 24V elektrisk system) for at aktivere denne funktion. Optimeret filhåndtering
Bilkameraer optager i en loop, og overskriver ældre filer, når hukommelsen er fuld. BlackVue DR750S-2CH kan forhindre at hændelsesfiler (udløses manuelt eller gennem påvirkning) overskrives. Op til halvtreds (50) filer kan beskyttes på denne måde. Du kan vælge at lade nye hændelsesfiler overskrive tidligere hændelsesfiler, så du beholder de seneste halvtreds.
Adaptiv formateringsfri filhåndtering:
Dette BlackVue-forbedrede filsystem forbedrer optagestabiliteten og kræver mindre formatering af microSD-kort. Administrer nemt dine videofiler
Både BlackVue App og Viewer er gratis at downloade og bruge.
De lader dig nemt ændre dine BlackVue-konfigurationsindstillinger og gennemser dine videoer på en intuitiv måde. Med BlackVue App kan du oprette forbindelse til BlackVue i Wi-Fi for at få adgang til filer og kontrollere Live View i realtid for nem installation og placering af dit bilkamera.

BlackVue Over the Cloud
Opret forbindelse til din BlackVue når som helst, hvor som helst i verden med BlackVue Over the Cloud.
Nyd fjernbetjeningen Live View og push-meddelelser til din telef

Vise flere anmeldelser (-5)

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .