Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

BeyerDynamic T 51i Hovedtelefoner

BeyerDynamic T 51i Hovedtelefoner
BeyerDynamic T 51i Hovedtelefoner
BeyerDynamic T 51i Hovedtelefoner
BeyerDynamic T 51i Hovedtelefoner
BeyerDynamic T 51i Hovedtelefoner
BeyerDynamic T 51i Hovedtelefoner
1846 kr.
 • Forventet leveringstid Hurtig levering
  5-15 Arbejdsdage
 • Sælges og sendes af CDON

Overvåg prisen på produktet

 • 3-knappers fjernbetjening (Apple-kompatibel)
 • Enestående afbalanceret og kraftfuld lyd med enestående diskant og bas
 • Tesla-teknologi med højeste effektivitet
 • Enestående dæmpning af baggrundsstøj
 • 90° leddelte ørepuder

Som de beslægtede T 50 p* har designfokus for T 51 i været at levere lydkvalitet uden sidestykke. Med nye og forbedrede elementer leverer hovedtelefonerne inspirerende lyd fra første øjeblik. Tydelig, lav bas og klar diskant gør Tesla-hovedtelefonerne til noget helt særligt med høj effektivitet og lav forvrængning. Resultatet er en klar og kraftfuld lyd over hele frekvensregistret, selv ved lave niveauer. T 51 i's lukkede design isolerer særdeles effektivt mod ydre støj og baggrundslyd.

Det blanke Beyerdynamic-logo på ørekopperne står i skarp kontrast i forhold til koppernes overflade i børstet metal. Kablet er forbedret for at blive mere stabil og har en mat overflade til at give mindre støj. En elegant fremtoning med den lette champagnefarve løfter T 51 p til et nyt niveau i forhold til øvrige hovedtelefoners monotone plastic-udseende.

Takket være de leddelte ørekopper kan T 51 p foldes sammen, så de kan være i den medfølgende nylontaske. En 6,35 mm stor adapter af høj kvalitet medfølger, samt en flyadapter for en suveræn lydoplevelse under flyrejser. 

Med den fuldt justerbare hovedbøjle af metal og leddelte kopper passer hovedtelefonerne perfekt og bekræfter Beyerdynamics langvarige ry som producent af hovedtelefoner med overlegen komfort. Ørepuderne er fremstillet ad superblødt syntetisk læder med puder af memory foam.

Da dette er et officielt licenseret produkt, kan du være sikker på, at T 51 i fungerer sammen med din iPod, iPhone eller iPad. Med fjernbetjeningen med 3 knapper og mikrofonen kan du bruge T 51 i til at styre opkald og medieafspilning. Alle funktioner foruden lydstyrkeregulering fungerer på de fleste Android-enheder. Ikke kompatible med Windows-baserede mobiler eller tablets. 


Vise flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.