Tilbage til toppen
Dagens deals

Se alle produkter

Baby Doppler - Baby hjerterytme måler - Baby hjertefrekvensdetektor - Baby hjerte måler - Lyserød

1 / 1

Baby Doppler - Baby hjerterytme måler - Baby hjertefrekvensdetektor - Baby hjerte måler - Lyserød

409 kr.

-72%

1.486 kr.
Gør din graviditet sjovere og følg med i din babys hjerteslag med vores smarte Doppler Der er intet mere specielt end din graviditet. Er du nysgerrig hver dag, efter at vide hvordan din baby vil se ud, og hvad han/hun laver i maven? For at gøre de
Læs mere

Gør din graviditet sjovere og følg med i din babys hjerteslag med vores smarte Doppler
Der er intet mere specielt end din graviditet. Er du nysgerrig hver dag, efter at vide hvordan din baby vil se ud, og hvad han/hun laver i maven? For at gøre denne periode endnu sjovere, kan du nemt lytte til hjerteslag af din baby med Doppleren. Det er super nemt at anvende - du kan lytte direkte via hovedtelefoner eller taleren. Der er et klart display, som gør det nemt at bruge.

Produktbeskrivelse 
Dette apparat til under graviditet sikrer, at du kan lytte til det bankende hjerte når som helst. Det er også muligt at læse hjerteslag på din baby enhed. Hjertefrekvensmonitoren kan bruges fra den 16. uge under din graviditet. Måleren fungerer på grundlag af lydbølger. Disse lydbølger er selvfølgelig sikre og ikke skadelige for din baby. Vi hører tit, at folk er chokeret, hvis de ikke straks hører hjertet banke. Dette skyldes, at du ikke holder Doppler på det rigtige sted. Bliv ved med at bevæge sonden langsomt over din mave for at finde din babys hjerteslag. Du kan lytte til hjerterytmen via hovedtelefoner eller via højttaleren på hjerterytmen. Vi anbefaler at gøre dette med hovedtelefoner. Gennem hovedtelefoner hører du hjertet bedre, og du vil ikke blive generet af omgivende lyde. Lydbølger er ikke skadelig og sikker.


Produktspecifikationer: 

  • Materiale: PET/plast
  • Farve: Hvid/rosa
  • Størrelse: 13 x 6.2 x 2.7 cm
  • Vægt: 225g
Pakkeindhold: 
  • 1 x Doppler

Identifikation

EAN 6091645112108
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser