Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

B1 Mouse Bungee med LED & USB Hub
B1 Mouse Bungee med LED & USB Hub
B1 Mouse Bungee med LED & USB Hub

1 / 3

B1 Mouse Bungee med LED & USB Hub

375 kr.
Muse-bungee + 4-ports USB-hub Kombineret museledningskontrol og USB-hub. Fleksibel silikonearm Følger dine bevægelser og fjerner ledningsstop. Stabilt design Super stabil bas og skridsikre gummifødder for stabilt spil. Udviklet af professi
Læs mere

Muse-bungee + 4-ports USB-hub
Kombineret museledningskontrol og USB-hub.

Fleksibel silikonearm
Følger dine bevægelser og fjerner ledningsstop.

Stabilt design
Super stabil bas og skridsikre gummifødder for stabilt spil.

Udviklet af professionelle spillere
Skabt med Ninjas in Pyjamas.

B1. Maksimer præcisionen.
B1 er baseret på erfaring fra professionelle spillere. Resultatet er en ny type muse-bungee, der er både mere stabil og mere fleksibel - alt sammen for at hjælpe spillere med at præstere bedre
.
Unik, fleksibel konstruktion.
For virkelig at forbedre spillerens præstation skal bungeen være fleksibel nok til at følge enhver musebevægelse uden modstand. B1 er unikt designet til at hjælpe spillere med at forbedre deres spil og har en fleksibel silikonearm, der bevæger sig med spilleren, så musen føles trådløs.

Stabil bungee, stabilt spil.
Med et lavt tyngdepunkt, skridsikre gummifødder og en vægt på næsten et halvt kilo er B1 en super robust bungee, der med garanti bliver på plads under de mest krævende spilsituationer.

Indbygget USB-hub.
B1 gør ikke kun dine musebevægelser jævnere, den hjælper dig også med at organisere dit skrivebord ved at bidrage med en 4-ports USB-hub.

Svensk design.
B1 er en mere stilfuld muse-bungee, med et elegant designstål, kombineret med en Xtrfy-gul LED-belysning. Stålet i chassiset er håndbørstet, hvilket gør hver kopi af B1 unik.

Udviklet af elitespillere.
Som et af de mest succesrige hold i eSports historie ved Ninjas in Pyjamas, hvad der skal til for at vinde. Denne muse-bungee er udviklet i samarbejde med NiP.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme