Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

ASUS ROG Delta Gaming Headset

ASUS ROG Delta Gaming Headset
ASUS ROG Delta Gaming Headset
ASUS ROG Delta Gaming Headset
ASUS ROG Delta Gaming Headset
ASUS ROG Delta Gaming Headset
ASUS ROG Delta Gaming Headset
ASUS ROG Delta Gaming Headset
ASUS ROG Delta Gaming Headset
1335 kr.
  • Forventet leveringstid Hurtig levering
    1-4 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af CDON

Overvåg prisen på produktet

RGB gaming headset med Hi-Res ESS Quad-DAC, cirkulær RGB lyseffekt og USB-C stik til pc'er, konsoller og mobil gaming

  • Førende hi-res ESS quad-DAC for upåklagelig detaljeret og ægte lyd
  • USB-C-stik for ægte multiplatformsupport, herunder pc'er, Mac, mobiltelefoner og PS4
  • Tilpasningsmulig, flerfarvet cirkulær RGB-belysning giver dig mulighed for at brillere med stil
  • Eksklusive ASUS Essence-drivere og uigennemtrængelig lydkammer-teknologi skaber en medrivende lydoplevelse
  • Opgraderet komfort med ergonomiske D-form og ROG Hybrid-ørepuder

En ny standard for gaming headsets
ROG Delta er verdens første gaming headset med den førende hi-fi-klasse ESS 9218 quad DAC, som leverer upåklagelig klar og detaljeret lyd for at give seriøse spillere den kant, de har brug for, så de kan vinde. ROG Delta har et USB-C stik og leveres med en USB-C til USB 2.0 adapter, så du kan spille på din pc, konsol og mobilenhed uden at skifte headset. En helt unik cirkulær regnbue-RGB-belysningseffekt giver et stilfuldt udseende, så du kan skille dig ud på slagmarken.

Hi-Resolution ESS ES9218 SABRE Quad-DAC
Nogle siger, at der ikke findes noget godt gaming headset med ordentlig lyd. De har ikke prøvet ROG Delta. Denne HiFi-klasse ESS 9218 Quad-DAC giver tabsfri lydbehandling med hver DAC, der afvikler sin bearbejdningseffekt til en delmængde af det hørbare frekvensområde, fra lave, mellem og høje til ultrahøje toner. De fire signaler kombineres derefter, hvilket giver klarere lyd med en imponerende 127 dB SNR, der er meget højere end nogen anden enhed på markedet. Som følge heraf kan du høre og placere lyd i spillet med præcis nøjagtighed, så du kan dømme fjenders afstand, retning af fodspor, skudpositioner og meget mere. Få en ægte lydoplevelse med enhver detalje og nyd den skarpe, klare lyd.

Eksklusiv hyper-grounding-teknologi
Hyper-grounding er ROGs eksklusive teknologi, der anvender et flerlags printkort og et specielt layoutdesign for at forhindre elektromagnetisk interferens, hvilket resulterer i ren, støjfri lyd. Takket være denne innovative teknologi er ROG Delta verdens første gaming headset med RGB-belysning, der kan indbefatte en ESS Quad DAC og vise sit fulde potentiale for at give spillere en rigtig kraftig lyd, der ikke matches af andre gaming headsets.

Høj SNR i FPS-spil
Signal til støjforhold er en kritisk specifikation for gaming headsets især i FPS-spil. Højere SNR giver dig mulighed for præcist at bestemme oprindelsen af fjendens fodspor eller skærpe placeringen af skud eller eksplosioner på slagmarken. Med sit quad-DAC-design er ROG Delta i stand til at opnå et hidtil uset signal til støjforhold på 127 dB, et niveau, der ikke nås af single-DAC gaming headsets.

Audio Signal Diversion-teknologi
Med ROG Delta er de eksklusive ASUS Essence-drivere opdateret med Audio Signal Diversion-teknologi, der giver dem en cirkulær væg, der hjælper med at adskille høj-, lav- og mellemfrekvenslyde, hvilket reducerer interferens mellem frekvensområder for at give en renere og klarere lyd. Derudover har driverne et bredt frekvensrespons på 20Hz-40 kHz og leverer en utrolig stærk bas og optimeret gaminglyd, så du kan høre alle detaljer, mens du nyder en på alle måder fordybende akustisk oplevelse.

3.5

baseret på 11 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (6)

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.