Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

ASUS Pro Q470M-C/CSM Bundkort

Til kassen

Se også

ASUS Pro Q470M-C/CSM Bundkort

(0)
Skrive en anmeldelse
ASUS Pro Q470M-C/CSM Bundkort
ASUS Pro Q470M-C/CSM Bundkort
ASUS Pro Q470M-C/CSM Bundkort
ASUS Pro Q470M-C/CSM Bundkort
ASUS Pro Q470M-C/CSM Bundkort
1305 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

  • Vi er her for vores kunder
  • Vi er klar til at tilbyde en forskel
  • og være dit direkte valg som lagringspartner

Intel Q470, Socket 1200, 4x DDR4 DIMM, DP, HDMI, VGA, M.2, SATA III, 1G LAN, USB 3.2, PS/2, mATX, 244x244 mm

ASUS Pro Q470M-C/CSM, Intel, LGA 1200, Intel® Celeron®, Intel® Core™ i3, Intel Core i5, Intel Core i7, Intel Core i9, Intel® Pentium®, DDR4-SDRAM, DIMM, 2133.2400.2666.2800.2933 MHz

ASUS Pro-virksomhedsbundkort indeholder forbedrede funktioner, der kan udjævne dine it-aktiviteter, herunder omfattende systembeskyttelse, stabilitet og pålidelighed døgnet før og en forbedret administrationspakke, der gør det nemmere at tilpasse dig. ASUS, der er kendt som verdens største og mest kendte bundkortmærke, tilbyder eftersalgsservice i verdensklasse og garanteret langsigtet tilgængelighed for at maksimere din investering i produktets livscyklus og tilbyder en TCO-optimeret løsning af høj kvalitet til dine virksomheds computing-behov.


ASUS Corporate Stabil Model ASUS Corporate Stable Model (CSM) er et kommercielt program designet til at levere stabile og pålidelige bundkort. Med understøttelse af produkter i op til 36 måneder og 6 måneders meddelelse om levetid, der giver din organisation tilstrækkelige leveringstider til at blive klar til produktovergange. Hvert køb af et ASUS CSM bundkort leveres med ASUS Control Center Express - server-grade IT management software.


ASUS Kontrolcenter ekspres ASUS Control Center Express er en integreret it-overvågnings- og administrationssoftware, der er udviklet til at implementere hurtigere, forenkle it-driften og forbedre produktiviteten med omfattende kontrol og brugervenlige funktioner. ASUS Control Center Express er kompatibel med over 100 ASUS bundkort for at levere en TCO-optimeret løsning af høj kvalitet til virksomhedens behov.


Optimere administration af it-slutpunkter Udviklet til at hjælpe it-medarbejdere med at overvåge og styre enheder i deres virksomhedsnetværk og gøre det lettere at foretage lagerkontrol flere steder eksternt


Automatiser it-vedligeholdelse Gør det muligt for it-medarbejdere at planlægge automatiske opdateringer af den nyeste BIOS, software og hjælpeprogrammer til specifikke eller alle enheder uden for spidsbelastningsperioder, hvilket forbedrer systemstabiliteten og it-driftsfleksibiliteten


Administrer alle slutpunkter sikkert Administrer slutpunktskonfiguration, bærbar storageadgang og pc-softwareprogrammer sikkert ved at gøre det muligt for dem at oprette grupperingsregler på individuelle enheder


Internationalt certificeret business bundkort ASUS's forretningsbundkort er virksomhed, der er bevist med førende kvalitet, der overstiger branchestandarderne. ASUS's forretningsbundkort, der er certificeret af flere internationale sikkerheds- og miljøorganisationer, er en sikker og bæredygtig løsning, der gør dem til det ideelle valg for din virksomhed.

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Om du mistænker at en pris er forkert ændret inden eller under Black Friday kampagnen må du meget gerne være vores Prishelt , og rapportere dette til os her.
Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.