Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

Aquabeads, Regnbue Pen Station

Til kassen

Se også

Aquabeads, Regnbue Pen Station

(0)
Skrive en anmeldelse
227 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

  • Forventet leveringstid
    1-4 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af CDON
  • Över 600 pärlor
  • 8 fäger
  • 4 mallar
  • Från 4 år

Har du brug for mere plads at udfolde dine perletalenter med Aquabeads på? Regnbue Pen Station fra Aquabeads leveres med to specialdesignede perleplader og en skræddersyet arbejdstavle, der er perfekt til dig, der har gang i flere Aquabeads-kunstværker på én gang. Aquabeads hænger sammen og minder om perler, der stryges. Men du behøver ikke længere hverken strygejern eller opvarmning. Bare sprøjt noget vand på Aquabeads, og de hænger sammen. Elsker du at være kreativ og i selskab med dine venner? Så er det her sæt lige noget for dig - der er nemlig en ekstra specialdesignet perleplade med, så du kan lege med perler sammen med en ven. Put de utroligt farvestrålende perler i regnbuepistolen, og skift nemt fra farve til farve, mens du laver dine farverige kunstværker. Du har uanede kreative muligheder med over 600 perler i 8 forskellige farver og 4 skabeloner! En kreativ gave til børn!

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Om du mistænker at en pris er forkert ændret inden eller under Black Friday kampagnen må du meget gerne være vores Prishelt , og rapportere dette til os her.
Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.