Apple iPhone 6S 32GB Space Grey

Apple iPhone 6S 32GB Space Grey
Tip en ven
2444 kr
fra 151 kr pr. md
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  1-3 arbejdsdage

Sælges af CDON.COM (One2Cel) 4,6 / 5 med 30 anmeldelser.

Resultat af kundebedømmelse 4,6 / 5
Leverancetid 4,3 / 5
Emballeringskvalitet 4,8 / 5
Mere fra CDON.COM (One2Cel) CDON.COM (One2Cel) er en samarbejdspartner på CDON Marketplace Bedømmelsen gives af kunder, som har handlet hos merchant CDON.COM (One2Cel), og bedømmes ud fra leverancehastighed samt hvor godt varen er emballeret.
 • Med Peek og Pop kan du se et preview af alle typer af indhold og handle på det - uden at du behøver at åbne det
 • Med Quick Actions kan du gøre de ting, du gør mest - endnu hurtigere og med færre trin
 • På tværs af hele iOS 9 er 3D Touch med til at gøre de ting, du gør hver dag, meget mere naturlige og intuitive
 • Live Photos fanger sekunderne, før og efter du tager et stillbillede, så du kan se en levende version af det med både bevægelse og lyd
 • Takket være 3D Touch kan du mere end nogensinde før i iOS 9
 • Kabinettet til iPhone 6s er fremstillet af den samme type legering, der bliver brugt til rumfartøjer
 • Det nye glas på iPhone 6s er fremstillet ved hjælp af en særlig dobbelt ionbytningsproces
 • ISight-kameraet tager flotte stillbilleder i 12 megapixels
 • De 4K-videoer, du kan optage med iPhone 6s, ser så flotte ud, at du sikkert får lyst til at dele dem med nogen
 • FaceTime HD-kameraet er perfekt til selfies og FaceTime-opkald
 • Retina HD-skærmen er både et smukt sted at se alt dit indhold - og en blitz til dit FaceTime HD-kamera
 • A9-processoren giver iPhone 6s endnu mere power og effektivitet
 • På iPhone 6s kan du være online, downloade apps og spil og holde kontakten med dine venner
 • IOS 9 er en af de vigtigste årsager til, at iPhone er noget helt særligt
Da den første iPhone kom til verden, tog den også Multi-Touch med sig. En funktion, som lige siden har ændret den måde, man oplever teknologi på. Nu kommer 3D Touch, så du får mulighed for at gøre ting, der slet ikke har været mulige før. Og fordi din iPhone nu også kan mærke, hvor hårdt du trykker på skærmen, kan du interagere med den og alt det, du har på den, på en helt ny måde. Endda både hurtigere og nemmere end før. Og takket være den nye Taptic Engine får du også feedback i realtid i form af små prik.
Verdens mest populære kamera er blevet endnu mere avanceret. 12-megapixels iSight-kameraet tager skarpe og detaljerede billeder, det optager strålende 4K-video med op til fire gange så høj opløsning som 1080p HD-video, og det indbyggede 5-megapixels FaceTime HD-kamera forvandler dine selfies til små kunstværker. iPhone 6s kommer også med en helt ny funktion: Live Photos - en ny måde at genopleve dine minder på. Live Photos fanger sekunderne, før og efter du tager et stillbillede, så du kan se en levende version af billedet med både bevægelse og lyd.
iPhone 6s kører på en særligt tilpasset 64-bit A9-processor. Den har en ydeevne, som man engang kun kunne finde i stationære computere, og du får op til 70 procent hurtigere CPU-ydeevne og op til 90 procent hurtigere GPU-ydeevne. Praktisk til alle dine grafik-krævende yndlingsspil og -apps.
Nytænkning er ikke altid sådan lige at spotte med det blotte øje. Men hvis du kigger lidt nærmere på iPhone 6s, vil du se, at Apple har lavet nogle helt fundamentale forbedringer. Kabinettet er fremstillet af en ny aluminiumlegering i 7000-serien, en type legering, der også bliver brugt til rumfartøjer. Dækglasset er også stærkt. Faktisk det stærkeste og mest holdbare glas i en smartphone.
Ved hjælp af en yderst avanceret fingeraftrykssensor gør Touch ID det nemt og sikkert at låse din telefon op - hurtigere og bedre end nogensinde før.
Takket være 4G LTE Advanced har iPhone 6s op til dobbelt så hurtig forbindelse i forhold til den tidligere generation. Den understøtter flere LTE-bånd end nogen anden smartphone, og når du har forbindelse til Wi-Fi på din iPhone 6s, kan du også gå på nettet og downloade apps op til dobbelt så hurtigt som før.
 • Den næste generation af Multi-Touch
  Med Peek og Pop kan du se et preview af alle typer af indhold og handle på det - uden at du behøver at åbne det. Peek giver dig mulighed for at tage et hurtigt kig på en hvilken som helst mail i din indbakke - du skal bare give mailen et let pres og holde fingeren nede. Hvis du gerne vil se nærmere på mailen, kan du aktivere Pop ved at presse lidt hårdere på skærmen og dermed åbne mailen.
 • Genveje til alt det, du gør mest
  Med Quick Actions kan du gøre de ting, du gør mest - endnu hurtigere og med færre trin. Skriv en besked til en af dine favoritkontakter, åbn kameraet på et splitsekund og tag en selfie, eller få vejvisning med det samme, så du kan finde hjem. Mange af disse handlinger kan endda klares med et enkelt tryk direkte fra hjemmeskærmen.
 • Flere muligheder, flere steder
  På tværs af hele iOS 9 er 3D Touch med til at gøre de ting, du gør hver dag, meget mere naturlige og intuitive. Der er rigtig mange tidspunkter, hvor bare det at presse lidt hårdere på skærmen kan give dig en bedre oplevelse, uanset hvad du laver.
 • Væk dine minder til live med en enkelt berøring
  Her kommer en helt ny måde at genopleve dine minder på. Live Photos fanger sekunderne, før og efter du tager et stillbillede, så du kan se en levende version af det med både bevægelse og lyd. Pres på et Live Photo for at gøre det levende, og se begyndelsen på et kæmpe smil, bølgernes brusen eller hundens logrende hale.
 • En helt ny teknologisk dimension
  3D Touch er nemt at bruge. Men teknikken bag er utroligt avanceret. Når du trykker på skærmen og holder fingeren nede, måler de indbyggede berøringssensorer øjeblikkeligt selv de mest mikroskopiske ændringer i afstanden mellem dækglasset og baggrundsbelysningen. De målinger bruger iOS til at give dig hurtig, nøjagtig og konstant respons - ud fra om du trykker let eller hårdt på skærmen. Noget, der kun kan lade sig gøre, fordi software og hardware er dybt integreret. iPhone 6s giver dig også responsiv feedback i form af små prik for at fortælle dig, at den registrerer, hvor hårdt du trykker.
 • Oplev apps på en helt ny måde
  Takket være 3D Touch kan du mere end nogensinde før i iOS 9. Det vil også gøre oplevelsen af dine yndlingsapps og -spil fra App Store endnu bedre og mere medrivende. Bl.a. fordi udviklere vil kunne tilføje 3D Touch-relaterede handlinger i deres apps, som f.eks. trykfølsom tegning, Peek og Pop, Quick Actions og meget mere.
 • Stærkere fra yderst til inderst
  Kabinettet til iPhone 6s er fremstillet af den samme type legering, der bliver brugt til rumfartøjer. Aluminiummet er fremstillet af en unik sammensætning af elementer, som gør den til den stærkeste legering, Apple nogensinde har brugt til en iPhone.
 • Verdens stærkeste smartphone-glas er lige blevet endnu stærkere
  Det nye glas på iPhone 6s er fremstillet ved hjælp af en særlig dobbelt ionbytningsproces. Processen gør glasset stærkere på et molekylært niveau og sikrer, at det er det mest holdbare på smartphone-markedet.
 • Fantastiske detaljer og farver ned til mindste pixel
  iSight-kameraet tager flotte stillbilleder i 12 megapixels. Men gode billeder måles ikke kun i antallet af megapixels. Derfor har Apple tilføjet en avanceret sensor, en ny billedsignalprocessor, den nyeste pixelteknologi, Focus Pixels, forbedret lokal "tone mapping" og optisk billedstabilisering. Og hvad betyder det så? Det betyder, at Apple har taget os af al teknologien. Så det eneste, du skal gøre, er at finde et smukt motiv og trykke på knappen - så får du de bedste og mest imponerende billeder, du nogensinde har taget.
 • Få din instruktørdebut i 4K
  De 4K-videoer, du kan optage med iPhone 6s, ser så flotte ud, at du sikkert får lyst til at dele dem med nogen. Og smart nok, så kan du bruge det nye iMovie til iOS til at lave film og uploade dem til YouTube i 4K-opløsning. Det kræver kun et par tryk. iPhone 6s er så effektiv, at du uden problemer kan redigere to streams med 4K-video og tilføre effekter som Billede i billede og Delt skærm. Noget, der er normalt er en udfordring for mange PC'er.
 • Dine selfies bliver små kunstværker
  FaceTime HD-kameraet er perfekt til selfies og FaceTime-opkald. Og nu kan du fange alle dine ansigtsudtryk på en endnu bedre måde med 5 MP billeder. Takket være de nye Live Photos kan FaceTime HD-kameraet også fange de diskrete øjeblikke, som ikke ses på stillbilleder - et akut fnis, glimtet i øjet eller dit allermest overraskede udtryk.
 • Med Retina Flash ser du godt ud fra begge sider
  Retina HD-skærmen er både et smukt sted at se alt dit indhold - og en blitz til dit FaceTime HD-kamera. Når du tager en selfie, registrerer en preflash-funktion lysforholdene omkring dig. Derefter matcher skærmens True Tone Flash lyset i omgivelserne, så du får et flot billede med mere naturlige farver og hudtoner. Retina Flash kører på en innovativ teknologi. En særligt tilpasset skærmprocessor, der gør skærmen i stand til at affyre en blitz, der er tre gange stærkere end normalt. Så vis bare dit største og bedste tandsmil. iPhone 6s er klar til det.
 • Innovation under overfladen
  Det er nemt at bruge 3D Touch til at få mere ud af din iPhone - du skal faktisk bare presse på skærmen. Men dét, der sker under overfladen, er helt anderledes avanceret. 3D Touch laver en dynamisk måling på mikroskopisk niveau af, hvor hårdt der trykkes, og registrerer præcis, hvor meget kraft der tilføres og fjernes. Uanset hvordan du holder telefonen, kompenserer den også for ændringer i tyngdekraften.
 • Den mest avancerede processor i en smartphone
  A9-processoren giver iPhone 6s endnu mere power og effektivitet. En oplevelse, der ikke bare er hurtigere, men også bedre. A9-processoren har grafisk ydeevne som en spillekonsol og gør spil og andre apps til en endnu bedre og mere medrivende oplevelse.
 • En helt ny standard for mobilfotografi
  iPhone 6s har den næste generation af billedsignalprocessorer fra Apple. De samarbejder med iOS 9 for at kunne levere bedre midlertidig og rumlig støjreduktion og lokal "tone mapping" af tredje generation. Den nye 12-megapixels sensor bruger avanceret pixelteknologi. Hver pixel i sensoren er blevet redesignet for at forhindre crosstalk imellem underpixels, hvilket betyder, at Apple har fået plads til mange flere pixels i sensoren, så du kan tage skarpere billeder med mindre støj og mere naturtro farver.
 • Hurtigere 4G LTE, hurtigere Wi-Fi
  På iPhone 6s kan du være online, downloade apps og spil og holde kontakten med dine venner. Og nu kan du gøre det hele op til dobbelt så hurtigt med 4G LTE Advanced. iPhone 6s understøtter flere LTE-bånd end nogen anden smartphone - hele 23 af slagsen, så du får bedre roaming i hele verden. Den er også op til dobbelt så hurtig, når du er tilsluttet Wi-Fi. Og med Bluetooth-teknologi kan du holde forbindelsen med både dit Apple Watch, dine eksterne højttalere og hundredvis af andre enheder.
 • En oplevelse ud over det sædvanlige på en usædvanlig telefon
  iOS 9 er en af de vigtigste årsager til, at iPhone er noget helt særligt. Styresystemet kombinerer en elegant og intuitiv brugergrænseflade med effektive funktioner og omfattende sikkerhed. Det er designet til at være lige dele smukt og effektivt, så du kan nyde alt det, du gør - på en enhed, der kan det hele.
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Varemærke Apple
Screen Size 4,7 "
Type af mobiltelefon Smartphone
Operating System iOS
Screen Resolution 1334 x 750
Generation af mobilt bredbånd 4G
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Operatør
Vælg hvilken mobiloperatør du vil bestille, fx. Call Me.

Type af abonnement
Nyt mobilnummer - hvis du vil have et nyt telefonnummer.
Flyt mobilnummer - skift operatør og behold dit nuværende telefonnummer. Dit nuværende abonnement må ikke længere være i binding.

Abonnementer
Vælg det mobilabonnement, der passer dig bedst. Her finder du aktuel prisinformation.


Bindingsperiode
Bindingsperioden angiver, hvor længe du er bundet til dit abonnement. Husk på at du ikke kan opsige aftalen før din bindingsperiode er udløbet.

Forsikringsvilkår

 • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
 • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
 • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
 • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}
Vil du inkludere en forsikring på dit produkt?
Apple iPhone 6S 32GB Space Grey

Forsikringsvilkår

 • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
 • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
 • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
 • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

 • 512 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 284 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 151 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »