Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

Apple 10.5 iPad Pro WiFi+4G 512GB Rosguld

Til kassen

Se også

Apple 10.5 iPad Pro WiFi+4G 512GB Rosguld

(0)
Skrive en anmeldelse
9199 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

 • Forventet leveringstid
  1-4 Arbejdsdage
 • Sælges og sendes af CDON
 • Den redesignede Retina-skærm på iPad Pro har den højere lysstyrke og mindre genskin - den har også langt hurtigere reaktionstid end nogen forgænger
 • A10X Fusion-chippen med 64-bit-arkitektur og seks kerner giver dig masser af power mellem hænderne
 • iPad Pro-skærmens opdateringsfrekvens er blevet forbedret, så Apple Pencil gengiver dine strøg endnu mere præcist og naturligt
 • iOS 11 får alt på din iPad til at virke mere levende end nogensinde før
 • Den er spækket med fantastisk ydeevne, en avanceret skærm, to kameraer, ultrahurtig trådløs teknologi og batteritid til en hel dag
Den nye iPad Pro kan klare det hele - og lidt til. Den har mere power end de fleste bærbare computere og er alligevel dejlig nem at bruge. Den redesignede Retina-skærm er lige så imponerende at se på, som den er at bruge. Og med iOS, verdens mest avancerede mobile styresystem, går det hele op i en højere enhed.
iPad er en helt særlig måde at arbejde, spille og lære på. Og med over en million apps, der er designet specielt til den store Multi-Touch-skærm, og den stærke chip, så kan du gøre alle de ting, du bedst kan lide, på helt nye og smarte måder.
 • Den mest avancerede skærm på hele kloden
  iPad har altid været den ultimative Multi-Touch-oplevelse. Og den redesignede Retina-skærm på iPad Pro sætter en helt ny standard. Ikke alene har den højere lysstyrke og mindre genskin - den har også langt hurtigere reaktionstid end nogen forgænger. Uanset om du scroller løs i Safari eller spiller tunge 3D-spil, går alt så utroligt jævnt og hurtigt, at du helt sikkert bliver revet med.
 • Stærkere end de fleste computere
  A10X Fusion-chippen med 64-bit-arkitektur og seks kerner giver dig masser af power mellem hænderne. Så meget at du kan redigere 4K-video på farten. Rendere en detaljeret 3D-model. Eller oprette og markere i komplekse dokumenter og præsentationer. Helt nemt - og på en enhed, der stadig har batteritid til en hel dag.
 • Yderst spidskompetent
  iPad Pro-skærmens opdateringsfrekvens er blevet forbedret, så Apple Pencil gengiver dine strøg endnu mere præcist og naturligt. Apple Pencil er det eneste digitale skriveredskab, der giver dig mulighed for at skrive, lave markeringer og tegne med så præcist et pixel-niveau.
 • Et kæmpe spring for iPad
  iOS 11 får alt på din iPad til at virke mere levende end nogensinde før. De nye funktioner og muligheder gør, at du kan endnu mere, både hurtigere og nemmere, så du får en endnu mere personlig iPad-oplevelse med masser af power. Brug den til lige præcis det, du vil. For det kan du nu.
 • Tons af muligheder
  Den er spækket med fantastisk ydeevne, en avanceret skærm, to kameraer, ultrahurtig trådløs teknologi og batteritid til en hel dag - og alligevel er iPad Pro så slank og kompakt, at du kan tage den med overalt og gøre stort set, lige hvad du vil.

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Om du mistænker at en pris er forkert ændret inden eller under Black Friday kampagnen må du meget gerne være vores Prishelt , og rapportere dette til os her.
Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.