Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

AOAC Komplet lithium-pakke til autocampere 200Ah

1 / 1

AOAC Komplet lithium-pakke til autocampere 200Ah

15.995 kr.
Denne lithium-pakke er tilpasset til autocampere i alle størrelser, herunder Camper Van. Med AOAC Black Steel får du LiFePO4 lithium-teknologi. Populært sagt får du op til dobbelt så meget kapacitet som ved et tilsvarende blybatteri. Samtidig
  • Alt om Autocamperen komplet lithium-pakke
  • til autocampere
  • Pakken indeholder:
  • 2x 100Ah Black Steel lithium-batteri
  • Booster
Læs mere

Denne lithium-pakke er tilpasset til autocampere i alle størrelser, herunder Camper Van. Med AOAC Black Steel får du LiFePO4 lithium-teknologi. Populært sagt får du op til dobbelt så meget kapacitet som ved et tilsvarende blybatteri.


Samtidig er vægt reduceret betydeligt. I de fleste tilfælde reducerer du vægten med lidt over 50 %. Alt om Autocamperens 100Ah lithium-batteri vejer kun 12,2kg.


Pakken består udover Black Steel batteriet af, 1 stk 25A Schaudt ladebooster samt 1 stk 13A 230V batterilader. Ydermere er pakken inkluderet professionel installation (I Nordjylland). Ved installationen lægger vi stor vægt på sikkerhed, og at installationen også ser pæn ud.


AOAC Komplet lithium-pakke indeholder følgende:


2 stk. Alt om Autocamperen Black Steel 2x100Ah lithium-batteri i metalkabinet

Dette nye 2x100Ah lithium batteri er nu skræddersyet til autocampere. Batteriets kabinet er tilpasset, så der kan stå 2 stk. under passagersædet på Fiat Ducato (under stole-konsollen), samt i de fleste andre autocampere. På Fiat Ducato er det fra årgang 2006 og frem, Fiat modelbetegnelsen er ZFA250/290.


Batteriet er med indbygget automatisk frostsikring. BMS'en i Alt om Autocamperens lithium-batteri lukker automatisk for påladning (men åben for forbrug/afladning), når temperaturen på cellerne er 3° celcius. Derved er dit lithium-batteri nu automatisk sikret imod frostskader.


Med LiFePO4 lithium-teknologi i camperen får du op til dobbelt så meget kapacitet som et tilsvarende blybatteri. Ikke alene får du højere kapacitet, men du kan også reducere vægten betydeligt. I de fleste tilfælde vil du reducere vægten med lidt over 50 %. Alt om Autocamperens 100Ah lithium-batteri vejer nemlig kun 12,2kg.


Populært sagt så modsvarer 2 stk. 100Ah lithium-batterier 4 stk. 100Ah blybatterier. Et lithium-batteri holder spændingen, til det er næsten helt afladt.


1 stk. SCHAUDT Booster WA 121545 til autocampere

Ladeboosteren WA 121545 er en intelligent DC til DC lader med en meget høj virkningsgrad, som bruges til optimal ladning af 12V blysyre-, blygel-, AGM- og Lithium-batterier. Ved Euro6 generator er det nødvendigt med en ladebooster.


Med konventionel generator bliver ladningen af forbrugsbatteriet forbedret med ladebooster WA 121555. Ved AGM batterier, der kræver en højere ladespænding på 14,7V, er det nødvendig med en ladebooster, for at lade batteriet helt op. Ved lithium-batterier beskytter ladebooster WA 121545 mod overladning.


1 stk. Batterilader Blue Smart IP67 12V 25A

VICTRON Blue Smart IP67 batterioplader, som er vandtæt, er den nye professionelle batterioplader med indbygget Bluetooth. Blue Smart IP67 batterioplader kan anvendes til udstyr på dit værksted og i motorkøretøjer eller -fartøjer, f.eks. autocampere, (klassiske) biler, motorcykler, og både.


Batteriladeren er testet med Alt om Autocamperens 100Ah lithium-batterier. Vægt: 2,4kg. Mål: H99mm x B219mm x D65mm.


4 timers professionel installation inkluderet

Installationen af pakken er med i prisen. Der er afsat 4 timer til det, vi kalder en standardinstallation. Der kan aftales tid på 7026 1381. Vi afgør inden installation, om der er noget der rækker udover en standardinstallation. Bemærk: Der er ikke inkluderet kabler og sikringer, beløber sig typisk til kr. 200,00 til 400,00 kr.


For mere information om installation, ring eller skriv en mail til os:

Tlf.: 70261381

E-mail: per@altomautocamperen.dk

Hurtige fakta

  • Alt om Autocamperen komplet lithium-pakke
  • til autocampere
  • Pakken indeholder:
  • 2x 100Ah Black Steel lithium-batteri
  • Booster
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme