Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
ALPINE S-S65C bil højttaler, 240W, 2 veje, 16,5 cm
ALPINE S-S65C bil højttaler, 240W, 2 veje, 16,5 cm

1 / 2

ALPINE S-S65C bil højttaler, 240W, 2 veje, 16,5 cm

1.109 kr.
VI PRÆSENTERER S-SERIENS HØJTTALERE Alpines nye S-serie højttalere har et fantastisk forhold mellem pris og ydelse og fås i mange forskellige konfigurationer. De er perfekte til OEM-opgraderinger med flere forskellige størrelser, der passer til en
Læs mere

VI PRÆSENTERER S-SERIENS HØJTTALERE

Alpines nye S-serie højttalere har et fantastisk forhold mellem pris og ydelse og fås i mange forskellige konfigurationer. De er perfekte til OEM-opgraderinger med flere forskellige størrelser, der passer til en række forskellige køretøjer.


HAMR SURROUND

Alpines patenterede H.A.M.R. (High Amplitude Multi-Roll) surround er nu tilgængelig på højttalere i S-serien. Denne gennemprøvede teknik øger ekskursionen, samtidig med at nøjagtigheden og lineariteten opretholdes. Multivalsekonstruktionen giver mulighed for en jævn surround-tilspidsning, hvilket skaber en utrolig linearitet og afvisende farvning.


KRAFTFULD HØJTTALERMOTOR

Højttalere i S-serien har en stor stemmespole. For eksempel har 6.5-tommer og 6x9-tommer modellerne en 35 mm stemmespole, og denne store stemmespole øger deres tryk og motorstyring.


CON CFRP

S-seriens højttalere er de første i branchen, der bruger et materiale kaldet CFRP (Carbon Fiber Reinforced Plastic), et meget let, men stift materiale. På en almindelig oval kegle er kanterne naturligt svagere end midten på grund af den aflange form. Fordi CFRP-materialet er retningsbestandigt, kan det manipuleres under støbeprocessen for at forstærke områder af keglen, der normalt er svage. Resultatet er stivhed i hele keglen, hvilket giver en præcis og effektiv ydeevne.


BESKYT DINE HØJTTALERE

Højttalergitre fås til flere højttalere i S-serien og sælges separat. Holdbare meshgitre sælges parvis.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser