2-i-1 computer

Leder du efter en ny computer og en tablet? Med de nyeste 2-i-1-computere behøver du ikke at vælge, men får en særdeles smart alt-i-én-løsning! Hos os på CDON.COM finder du 2-i-1-computere fra Asus, HP og Point of View. Vil du have mere at vide? Læs mere i vores guide...

Din søgning gav ingen træf

 

En ny generation af computere

2-i-1-computeren er den perfekte løsning til både job, fritid og en mobil livsstil. Med en 2-i-1-computer slipper du for at bære rundt på både computer og tablet, og du kan bruge begge enheder, som du vil, ud fra hvilke behov du har på det givne tidspunkt. Du slipper for at holde styr på flere enheder og skåner samtidig både din ryg, tegnebog og opbevaringsplads. Smart, ikke?


Produktivitet og alsidighed

En 2-i-1-computer har et fysisk tastatur, hvilket gør det muligt for dig at arbejde både produktivt og fokuseret. Enheden er meget alsidig, da du både får en smart tablet til underholdning og kræfterne i en bærbar computer. Brug 2-i-1-computeren som en traditionel laptop, eller omskab den til en af de andre smarte tilstande. Mulighederne er uendelige.


Både hurtig og superkraftig

Den nye generations 2-i-1-computer er klar, når du er klar. Mærk, hvordan computeren reagerer hurtigt på dine kommandoer, så du, før du kan nå at blinke, får adgang til de filer og apps, som du bruger mest. Med præstationen i en bærbar computer i kombination med en slank touchskærm giver 2-i-1-computeren dig det bedste af to verdener.


Tiltalende design

2-i-1-computeren er ikke blot alsidig, den har også et meget moderne og lækkert design. Derfor er en 2-i-1-computer det perfekte valg til dig, der har store forventninger til din bærbare computer og godt kan lide design.