Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

13IN MBA 1.6GHZ DC CI5 8GB SYST 256GB SILVER IN

(0)
Skrive en anmeldelse
13IN MBA 1.6GHZ DC CI5 8GB SYST 256GB SILVER IN
13IN MBA 1.6GHZ DC CI5 8GB SYST 256GB SILVER IN
25155 kr.
Fragt fra 39 kr.
 • Forventet leveringstid Expressleverance
  1-4 Arbejdsdage
  Fragt fra 39 kr.
 • Sælges og sendes af CDON

Overvåg prisen på produktet

 • Med fire gange så mange pixels som en HD-skærm er det pludselig meget nemmere at tro sine egne øjne
 • Den avancerede sikkerhed og de mange andre fordele ved Touch ID er nu direkte indbygget i MacBook Air
 • MacBook Air indeholder Apple T2 Security-chippen - anden generation af Apples specialudviklede Mac-chip, som er designet til at gøre MacBook Air endnu mere sikker
 • MacBook Air har det nyeste tastatur med sommerfuglemekanisme, der giver fire gange mere stabilitet i tasterne end traditionelle saksemekanismer
 • Med Force Touch-pegefeltet kan du bruge din Mac på mange forskellige måder ved hjælp af små forskelle i, hvor hårdt du trykker
Den mest populære Mac er klar til at slå benene væk under dig igen. Den nye MacBook Air er tyndere og lettere og byder på en strålende Retina-skærm, Touch ID og det nyeste tastatur med Force Touch-pegefelt. Det ikoniske kileformede kabinet er fremstillet af 100 % genanvendt aluminium - det gør den til den grønneste Mac nogensinde. Og med batteritid til en hel dag er MacBook Air den perfekte bærbare computer til enhver opgave.
 • Retina-skærm
  Med fire gange så mange pixels som en HD-skærm er det pludselig meget nemmere at tro sine egne øjne. Billeder ser langt mere realistiske ud, og du kan se endnu flere detaljer. Tekst står så skarpt, at det vil føles, som om du læser dokumenter, mails og websites på en udskrevet side. Og med 48 procent flere farver end forrige generation er alt, du ser, flottere og mere levende. Skærmglasset går helt ud til kanten af kabinettet, og den sorte ramme er 50 procent tyndere end før, så nu kan du nøjes med at fokusere på det, der er på skærmen. Og du vil elske det, du ser.
 • Touch ID
  Den avancerede sikkerhed og de mange andre fordele ved Touch ID er nu direkte indbygget i MacBook Air. Du skal bare sætte fingeren på Touch ID-sensoren for at låse din Mac op. Brug dit fingeraftryk til at få øjeblikkelig adgang til låste dokumenter, noter og systemindstillinger uden at skulle skrive endnu en adgangskode. Det er også lettere at shoppe på nettet - vælg blot Apple Pay, og betal med en enkelt berøring. Det er ikke nødvendigt at skrive dine leverings- eller faktureringsoplysninger, og dine kortoplysninger bliver aldrig delt. Med Touch ID forbliver dine personlige oplysninger fortrolige.
 • Apple T2 Security-chip
  MacBook Air indeholder Apple T2 Security-chippen - anden generation af Apples specialudviklede Mac-chip, som er designet til at gøre MacBook Air endnu mere sikker. Så når du bruger Touch ID til at låse op for din Mac, åbne et låst dokument eller betale for en vare online, er dine data beskyttede. Med øjeblikkelig kryptering bliver alle data, som gemmes i SSD-lageret, krypteret helt automatisk. Og takket være T2 Security-chippen har en velkendt stemme fundet vej til MacBook Air - med Hej Siri kan du altid få hjælp til at åbne programmer, finde dokumenter, afspille musik og få svar på dine spørgsmål.
 • Redesignet fra A til Å
  MacBook Air har det nyeste tastatur med sommerfuglemekanisme, der giver fire gange mere stabilitet i tasterne end traditionelle saksemekanismer. Samtidig får du større komfort og bedre respons. De individuelle LED-baggrundsbelyste taster med lyssensor gør det lettere at skrive i dårlig belysning.
 • Force Touch-pegefelt
  Med Force Touch-pegefeltet kan du bruge din Mac på mange forskellige måder ved hjælp af små forskelle i, hvor hårdt du trykker. Du har præcis kontrol og ensartet respons - uanset hvor på pegefeltet du trykker - og masser af plads til Multi Touch-bevægelser som at knibe og zoome. Det bliver svært at holde fingrene fra det.
 • En bærbar, der er med på det hele
  Selvom den nye MacBook Air kun vejer 1,25 kg, er den en sværvægter, når det gælder ydeevne. En ottendegenerations Intel Core i5-processor hjælper dig igennem alle dagens opgaver - lige fra at læse mails og surfe på nettet til at lave Keynote-præsentationer og redigere iMovie-film. Med op til 16 GB hukommelse kan du sagtens arbejde med flere programmer åbne på en gang, og et 1,5 TB SSD-lager giver dig lynhurtig start af programmer og masser af plads til alle dine dokumenter, billeder og videoer.
 • Batteritid
  Med op til 12 timers batteritid er MacBook Air klar til brug dag og nat. Du kan tjekke mails, surfe på nettet, shoppe online, skrive dokumenter, se videoer, lave regneark og meget mere - uden at slutte den til strøm. Skal du på en lang flyvetur? Find en håndfuld film frem, for MacBook Air er klar til op til 13 timers afspilning - nonstop.
 • Thunderbolt 3
  Thunderbolt 3 kombinerer ultrahurtig båndbredde med den superalsidige USB-C-branchestandard og giver dig en universalport med fuld fart på - ja faktisk har MacBook Air to af dem. Thunderbolt 3 integrerer dataoverførsel, opladning og videoudgang i én port og leverer en hastighed på op til 40 Gb/s - dobbelt så stor båndbredde som Thunderbolt 2. Du kan nemt tilslutte dine andre enheder med et kabel eller mellemstik. Og fordi Thunderbolt 3 er vendbart, vender det altid rigtigt, uanset hvordan du sætter det i.
 • Lyd, der lyder af meget mere
  MacBook Air har bedre lyd end nogensinde før takket være den allernyeste lydteknologi. Stereohøjttalere leverer dobbelt så kraftig bas og 25 procent højere lydstyrke end forrige generation. Og bredere stereolyd giver et altomsluttende lydbillede, når du lytter til musik eller ser film. FaceTime-kameraet med høj opløsning lader en - eller mange - af dine venner eller familie­medlemmer se dig helt skarpt. Og tre mikrofoner opfanger din stemme mere nøjagtigt, når du laver FaceTime-opkald, dikterer eller taler til Siri.
 • Den første Mac fremstillet med 100 % genanvendt aluminium
  Apple har skabt en aluminiumslegering, som er lige så stærk og holdbar som før og med samme elegante finish - helt uden at udvinde ny aluminium. Den er lavet af spåner fra genindvundet aluminium, som Apple har bearbejdet helt ned på atomniveau. Resultatet er et kabinet, der er lige så smukt og robust som noget andet kabinet, Apple har lavet. Og ikke mindst den grønneste Mac til dato.
 • Mojave
  Alle de ting, du kan på en Mac, er mulige på grund af styresystemet macOS. Det giver dig mulighed for at gøre ting, som ganske enkelt ikke er mulige på andre computere. Forklaringen er, at styresystemet er udviklet specifikt til den hardware, det kører på - og vice versa. Og med macOS Mojave får du nye funktioner - inspireret af de tungeste og mest erfarne brugere, men designet til alle.

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.