Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

VOLTCRAFT VC650BT Bord-multimeter Kalibrering efter (ISO) digital CAT II 600 V Visning (counts): 40000

1 / 1

VOLTCRAFT VC650BT Bord-multimeter Kalibrering efter (ISO) digital CAT II 600 V Visning (counts): 40000

2421,90 kr.
Meget præcist bordmultimeter af høj kvalitet med et visningsomfang på 40.000 tællere og ægte effektivværdimåling (True RMS) til AC og DC og spændingsmåling op til 35 kHz. Enheden har en impedansomkobling, som ved et tryk på en knap reducerer indgangs
Læs mere
Meget præcist bordmultimeter af høj kvalitet med et visningsomfang på 40.000 tællere og ægte effektivværdimåling (True RMS) til AC og DC og spændingsmåling op til 35 kHz. Enheden har en impedansomkobling, som ved et tryk på en knap reducerer indgangsmodstanden, så fejlmålinger forårsaget af vagabonderende spændinger undgås. Det optisk isolerede USB-interface og softwaren Voltsoft, som er indeholdt i leveringen, muliggør en sikker overførsel og komfortabel bearbejdning af måleværdier på en computer. En sikker måling i omgivelser til overspændingskategori CAT II 600 V er muligt takket være de anvendte 1000 V-højeffektsikringer, det automatiske områdevalg og de omfangsrige beskyttelsesforanstaltninger. VC650BT kan valgfrit forsynes via batterier eller 230 V. Det store, belyste display muliggør aflæsning selv i mørke omgivelser. Den integrerede hukommelse kan registrere op til 1000 måleværdier. Temperatur-, sammenlignings- og duty cycle-måling (tastforhold) samt et 1 kHz lavpasfilter til vekselspændingsmålinger afrunder udstyret.

Præcise målinger takket være True RMS sand effektivværdimåling
TrueRMS sand effektivværdimålingen muliggør en præcis måling af asymmetriske spændinger og strømstyrker, der afviger fra sinusbølgens grundform. Asymmetriske spændinger findes for det meste ved effektregulatorer så som dæmpere, omdrejningsregulatorer, taktede koblingsregulatorer, impulsstyrede opladere eller elektroniske fartpiloter inden for modelbygning og så videre. Almindeligt måleudstyr til middelværdi viser ved sådanne specielle måleopgaver ofte meget store måleafvigelser.

Pålidelige måleresultater med ISO-kalibrering
En ISO-kalibrering er nødvendig hvis måleren anvendes til måleopgaver i et ISO9001-certificeret miljø En ISO-certificering nyttig og ofte et krav til fagfolk, leveringssteder eller prøvelaboratorier.

OBS! Denne produkttekst er maskinoversat.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme