Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

VOLTCRAFT SEM4500 Apparat til måling af energiomkostninger Udgiftsprognose, Alarmfunktion, El-takst kan indstilles
VOLTCRAFT SEM4500 Apparat til måling af energiomkostninger Udgiftsprognose, Alarmfunktion, El-takst kan indstilles

1 / 2

VOLTCRAFT SEM4500 Apparat til måling af energiomkostninger Udgiftsprognose, Alarmfunktion, El-takst kan indstilles

239 kr.
VOLTCRAFT SEM4500 mellem stikdåse og forbruger og viser i en håndevending hurtigt og præcist energiforbruget eller strømudgifterne i den valgte valuta. Måletid indstilling Hvor meget energi i en bestemt tid bruger? SEM4500, afsluttes måleprocesser
Læs mere
VOLTCRAFT SEM4500 mellem stikdåse og forbruger og viser i en håndevending hurtigt og præcist energiforbruget eller strømudgifterne i den valgte valuta.

Måletid indstilling
Hvor meget energi i en bestemt tid bruger? SEM4500, afsluttes måleprocesser validerer. Stikdåsen bliver ikke slukket. Måletid i timevist 0-23 timer eller dage måde 0-7 dage kan indstilles.

Måleresultat sammenlign
Op til 3 målinger kan gemmes og kan senere hentes og sammenlignes. Eksempel: vaskemaskine, måletid 3 timer. Ved indstilling af vaskemaskinen er forbruget og dermed omkostningerne nyere?

Omfattende muligheder takket være to-tarif indtastninger
Til omkostningsberegning kan to forskellige strømtariffer indtastes (for eksempel til dag-/nat strøm). Desuden er indtastning af CO²-emission af stromtarifs mulig, så måleren CO² derefter kan vise, hvor meget ved brug af den tilsluttede forbruger. Også er muligt sammenligningen hvor meget CO² ved brug af okostrom forhindrer er i modsætning til normal strømtarif.

Integrerede "forecast"-funktion
Ved hjælp af "forecast" skaber SEM4500 ved hjælp af gemte måledata en prognose for energiforbruget, som former for omkostninger og den fremtidige CO2-værdier. Til forbrugsprognose er et tidsrum kan vælges fra en dag, en uge, en måned eller et år. På den måde kan du bestemme, hvad koster driften af den tilsluttede forbruger.

LCD-display til den perfekte aflæsningsvinkel
Displayet kan også aflæses i en vinkel fra toppen perfekt - også på det isatte tilstand uanset i hvilken højde du stikkontakt. For ofte er det umuligt at LCD-skærme i nærheden af gulvet, når man står i øjenhøjde, men så gør SEM4500 slut!

Farveændringen, også efter adskillelse fra strømnettet garanterer
De gemte data kan også vise uafhængigt af en stikkontakt, da der i dette tilfælde en integreret supercap-kondensator måleapparatet forsyner. Super caps ældning ikke som almindelige batterier og kan ikke aflades helt, når måleapparatet for eksempel ikke anvendes i et stykke tid.

OBS! Denne produkttekst er maskinoversat.

OBS! Denne produktbeskrivelse er endnu ikke blevet oversat til dansk af vores oversættere. Derfor er teksten maskineoversat fra den tyske originaltekst.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme